Ismét Farkas Flóriánt választotta elnökévé a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség – tájékoztatta a szervezet szombaton az MTI-t.

A kisújszállási tisztújító kongresszuson a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt – közölték.

A tájékoztatás szerint a Lungo Drom, a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti.

A kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, álláspontjuk szerint a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon – hangsúlyozták.

A Lungo Drom tagsága missziós programot indítva is részt kíván venni a cigányság felzárkózásának további előmozdításában – tették hozzá a közleményben.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Csizmás Kond: 16.14
Mondjuk azért nem ártana, ha nem egy bűnöző lenne egy ilyen cigány szövetség első embere!
Hol van a több mint 1 milliárd közpénz, amit ő tüntetett el?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Íme a lefizethető hátország, "valamit valamiért". Ez erről a pártról a véleményem. Ellenzéki politikust a semmiért meghurcolni, megszégyeníteni, Farkas Flóriánt meg kimosdatni a sz.rból! Gratulálok! :((((
Csizmás Kond
...és mi változna ha egy frisscigány kerülne oda ?
Béla333
@Csizmás Kond: 16.14
Mondjuk azért nem ártana, ha nem egy bűnöző lenne egy ilyen cigány szövetség első embere!
Hol van a több mint 1 milliárd közpénz, amit ő tüntetett el?
Csizmás Kond
@Béla333: ...alkalom szüli a tolvajt...és nálukfele bő a szaporuklat
Béla333
A Facebookról:
"Dömsödi Gábor közszereplő
Krumplival vagy savanyúval?

-Miért jönnek ide, kérdezi a riporter a gyülésre érkező farkasista romáktól.
-Mert lesz pacalpörkölt!- jön a válasz, flegmán, cinikusan a nagy politikusoktól már megszokott módon. Majd a szép szál napszeműveges férfi hozzáteszi:
-Hogy krumplival vagy vagy savanyúval, azt nem tudom!
Ez az! Ezt tanulja az ország a miniszterelnöktől. Nem hazudni, de hárítani, majd egy izes, mindenki számára érthető népies poénnal elvenni a kérdés súlyát és a pálinkás, kolbásztöltős idilli falusi kontextusba helyezni a kérdést.
Mert ez a magyar legnagyobb problémája, hogy krumpli vagy savanyú!
Közben éhen halnak a mentősök, és ha ők elmennek máshová dolgozni, hogy éhen ne haljanak, akkor az ország pusztul bele. Persze talán jobb is, ha már a kórházba sem jut be a beteg, mert ott sem vár rá semmi jó. Miért szenvedjen feleslegesen? Nincs nővér, nincs orvos, nincs MR és nincs CT. Láttuk -talán tegnap egy cikkben - a statisztikai adatokat, hogy mennyire vagyunk lemaradva még a volt szocialista országoktól is. Hal is rákban a magyar, de amíg él választhat: krumpli vagy savanyú!
Persze közgazdaságilag korrekt a tétel: minek is menteni, ha nem akarunk gyógyítani. (Mert nem akarunk, ez éves költségvetésben rögzített tény!) Az eredmény ugyanaz, a halál, de megspórolunk benzint, (bocsánat gázolajat) munkabért és járulékot. Meg vizet és mosóport, mert a mentősöknek nem kell otthon kimosni a véres ruhájukat, pedig erre akár 8 ezer forint átalányt is kapnak. Évente! Képzeljük csak el, ebből mennyi krumli és savanyú jut az asztalra, sőt még pacal is.
Persze a közszolgák fizetése is ugyanaz mint a mentősöké (ápolóké, stb.) meg az Államkincstár dolgozóié. Méltatlan és tarthatatlan! De ők - az utóbbiak - most meg vannak fenyegetve ha sztrájkolnának a 9 ( kilenc!) éve változatlan bérük emeléséért. Mint Lázár János miniszter, akinek -tőle tudjuk: “lányos anyák figyelem, jó parti a fia, ha a svájci frank árfolyam nem romlik”- tehát...
Béla333
Folytatás:
... jó parti a fia, ha a svájci frank árfolyam nem romlik”- tehát ez a Lázár miniszter kijelentette, hogy az Államkincstár stratégiai ágazat, ott nem illik sztrájkolni. Igaza van János, de ha így áll, és így áll, akkor miért felejtették ki őket a tisztességesen megfizetett hivatalnokok fizetési jegyzékéről? Mert ott lenne helyük. De ott lenne a helye a mentősöknek, ápolóknak, közszolgáknak, tanároknak, orvosoknak, mérnököknek, szakácsoknak, felszolgálóknak, takarítóknak, és a 3 műszakban dolgozó magyaroknak is, a betanított és segédmunkásoknak is. Meg még a közmunkásoknak, ha dolgoznak. Ha meg nem dolgoznak akkor miért a közmunka, de ez egy másik téma.
Tehát ők miért keresnek elmaradott országi szinten Európában?
Talán azért, mert ha mindenki az elvégzett munkája alapján kapna bért, nem jutna pénz a Farkas Flórián féle pénzátcsoportosításokra, nem vehetné meg a Felcsút az Újpest csodacsatárát, (persze akkor felcsúti csapat sem lenne!) és nem menekülhetne Habony Makaóból hazaúton magángépről, helikopteren. Ezekre egy tisztességes országban, tisztességes bérek mellett nem jutna pénz, az kétségtelen és ezek a példák a mai hírek, egy nap hírei alápján kerültek ebbe az írásba! Ez az egy napi agyrém termés!
A mai hírekből tudom azt is, hogy a floriánista romák megérkeztek a gyűlésre. Egy vidéki település közepesen lepusztult vas kapuján, őrző-védők között léptek be a házba, oda ahol a tanácskozás zajlik, és ahol feltételezhetően már fő a pacal is. Hogy krumplival, vagy savanyúsággal azt nem tudhatjuk, ugyanis a kerítést új nádhálóval fedték a kiváncsi szemek elől. Olcsó és praktikus megoldás, ugyanazt jelzi mint a pacal: mi a nép gyermekei vagyunk. Úgy élünk, úgy eszünk ahogy ti: szegényesen.
Bár nekünk némi vigaszt nyújt, hogy ebből a nyomorból bármikor kimenekít minket egy helikopter a magángéphez, és akkor akár kaszinózhatunk is életünk végéig Makaóban abból a sok ezer milliárdból, amit teljesen törvényesen lenyúltunk tőletek a ti szemetek előtt, úgy, hogy...
Béla333
És a befejezés:
...is életünk végéig Makaóban abból a sok ezer milliárdból, amit teljesen törvényesen lenyúltunk tőletek a ti szemetek előtt, úgy, hogy észre sem vettétek!
Mert titeket lefoglalt az, hogy mi lesz -nálunk - a pacalhoz: krumli vagy savanyú!
Magyar polgártársaim, ha így áll: egyétek meg! Pontosabban: már sajnos megettük!"

Hát ennyi!
Perwool
Nem is volt ellenjelölt? Biztos megizzad a marha nagy kampányban...
Milyen izgalom lehet a szavazás előtti percekben!
-Te kire szavazol?
-Én Farkasra!
-Nem mondod???
-Miért, te kire?
-Én is a Farkasra.
-Beszarás, hogy mindketten egyre gondoltunk...
Aztán a szavazatszámlálás:
-Megvagyunk!
-Eredmény?
-100% Farkasra szavazott.
-Biztos? Jól megnéztétek? A másikra senki sem szavazott?
-Egy lélek sem.
-Akkor jó. Csak mert nem szeretném, hogy valami ballibsi zsidóbuzi kétségbe vonja, hogy milyen demokratikusak vagyunk.
Zeta
Megválastották ellenszavazat nélkül!
Ennyire hülyén, csak F. Flóriék rendezhettek szavazást. A lencsét a pacal helyettesítette!
Hányan fogják megtámadni? Hogy gogja az ügyészség leseperni a feljelentésr?
justhpeter
Többek között ezért is kell egy igazi rendszerváltás 2018-ban.
Equus
ez is belekerült egy kis pénzbe... Az Unió fizette vagy csak az adófizetőket vonták be?

Jó duma ez a cigányság munkakészségéről... Van egy csomó üres háziorvosi állás, CNC esztergályost is keresnek meg fuvarszervezőt angol, német nyelvtudással. Hajrá, cigányok mutassátok meg!
Peller Anikó
Há most mér? Én megbízom benne.

De a többiek is megbízhatóak, tovább fognak lopni rendületlenül, megbízhatóan.
Gyuri Géderről
Tolvajok fejedelme! Király után az első.
De rég volt a Francia forradalom!!
Muki István ószeres
@Béla333: Abból pénzelik a sitten a cigánybűnözőket + ügyvéd :-(
quadrocopter
"A kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, ..."

Helyes! Szóval drága lungdromos cigánykák, lehet csomagolni és kedvezményes menetjeggyel irány vissza India!

A mocskos rezsim szégyene, hogy egy közpénztolvaj maradhat büntetlenül szervezeti vezető!
bencemacska
@quadrocopter: Miért ne, ha a kormány szövetségese?!
Annyi konzultációs szavazatot küldenek be, amennyit OV kér!
Az lesz a válasz, amit OV kijelöl!
moareka
"külföldi munkavállalók helyett a magyar cigányság képes helytállni"...képes, vagy csak a pacalpörkölt megevéséig?..
desiro
Hát ha a lopást lehet munkának nevezni?
Cappuccino
Ez a tetves cigány, a Kádár rendszerben a börtönben döglött volna meg a fő pártfogójával együtt. Akkor volt szigorú törvény. Tízezer forint sikkasztásért minimum 10 év börtön volt a jutalom. Ebben az országban csak a bűnőzöket védi a törvény. Remélem egyszer el jön az igazság pillanata, Csaucseszku is azt hitte, hogy sohasem fogják felelőségre vonni. Ő és a tolvaj bandája büntetlenül kirabolhatja és nyomorba taszíthatnak egy egész országot. Lám győzött az igazság. Remélem nekünk Magyaroknak nem kell olyan sokáig várni az igazság pillanatáig.
Perwool
@Cappuccino: Itt ebben a kis szerencsétlen országban el kell felejtenie gondolkoznia az embernek, ha nem akarja, hogy megfuttassák, hamar célhoz juttassák a kálváriáján. Itt a segítség nem azoké, akik segítségre szorulnak, de a bilincs sem azoké, akik megérdemlik. Itt a hazugság, megalázkodás és butaság az enyhítői csak az élet kínos terhének. És még mindig visszafelé megyünk. Ameddig csak lehet – a középkorig. A politikai vakság keresztülgázolt itt mindenen, vakon taposott össze mindent.”
Ady Endre, Nagyváradi Napló 1902. november 30
human
Gratulálok a fideszeseknek, hogy elég erős gyomruk van ahhoz, hogy még ezt is meg tudják emészteni.
JAJMÁR
Madarat tolláról, embert -kormányt- barátjáról
Egyik kutya másik eb...

Ugye magyarok, tudjátok mit kell nektek tenni? Mert ez már kìnos ránk nézve
egyvandor
Ez egybevág azzal hogy fideszes bűnözőket nem vezetnek láncra fűzve csak ellenzékieket. poltisztitópéternek ebben kiemelkedő szerepe van. Remélem egyszer azért csak elbuknak.
egyvandor
@desiro: "Hát ha a lopást lehet munkának nevezni?"
Fideszes logikával igen. (mondjuk több lépcsős átvezetéssel.)
Minden energiájukat erre fordítják, sikereket érnek el lásd pénztároslőrinc és ezekhez az elért eredményekhez ragaszkodnak.
human
Most hallom a tévében, hogy valamiért Flóriék elfelejteték a tagság azon részét meghívni a szavazásra akik már nem akarják őt elnökként látni. Érdekes válaszokat kaptak a riporterek.
A gyűlés előtt egy meghívottól:
- Ön milyen rendezvényre jött? Mi lesz a téma?
- Fogalmam sincs. Nem tudom.
A gyűlés után egy meghívottól:
- Mi lett a szavazás eredménye? Megválasztották Farkas Flóriánt?
- Nem tudom. Nem emlékszem.

És Orbán ezekben bízik. Hogy miért? Azért hogy szállítsák a cigányok szavazatait. Cserébe kapnak még pár milliárdot, amit eltüntethetnek.
Desischado
@human: "Azért hogy szállítsák a cigányok szavazatait. Cserébe kapnak még pár milliárdot, amit eltüntethetnek."
Erről van itt szó. Kellenek a romák szavazati, ezért választották meg a flórit. És ezért nem engedi el a fidesz, na meg nyilván sokat tud. Mocsok banda. Már én szégyellem, ami itt folyik. Remélem, 2018-ban elzavarjuk őket!
telegdilaci
@JAJMÁR: Ezek mind egyformák! börtön töltelékek!
1magyar
@Desischado: Nem zavarjuk el őket, mert nincs helyettük más. Az ellenzék meg inkább muszlimokat támogatna mint a tolvaj romákat - az még rosszabb.
nusika
@quadrocopter: ...ez lesz a példaképe a romáknak...munka nélkül pénzt keresni, lopni, csalni és hazudni!!!...hajrá cigányok!!!...
...csak az a nagy probléma, hogy ezt Mi fizetjük ki az adónkból!!!
Zeta
Már ők diktálnak! A Flóri által megvásároltak! A többség egy pacalba került, valaki adhatn rá valami jó falatot!
Peller Anikó
@Desischado: hogy a retkes korvax életbe tudnánk elzavarni őket amikor az ország televan bélafélékkel, akinek egyetlen legnagyobb problémája a gyurcsány. Még 8 év vandalizmus és ámokfutás után is. Néha bevakkant valami huszadrangú disznóságot de a gyurcsány.

Hát nem veszed észre te álmodozó bellagyökér, hogy te és a tefélék tartjátok hatalomban a cigót miután a tefélék emeltétek be oda.

Ha nincs megbékélés akkor van nekünk cigánybárónk. Örökre.
cikicakk55
Hiába tudja minden ember,hogy tolvaj az elnök,ha a vezető politikai hatalom elintézi,hogy sérthetetlen legyen.Nem lehet ellene semmit tenni,hisz törvényileg nem találnak kivetni valót.Az,hogy szőrén-szálán eltűnt a pénz,az nem számít.Lényeg,hogy pár ezer biztos szavazóval több van a tarsolyban.Ameddig az a törvény van,amit a FideSS alkotott és a legfőbb ügyész egy begyepesedett FideSSes,addig ebben az országban nincs igazságos bűnfeltárás. Lehet nyíltan lopni,csalni,hazudni,hisz a kétharmad az bizony több mint a fél. Az ellenzéket elnézve ráadásul elég szépen bebetonozták magukat.
nezelodo
Orbánnak is belé helyezte a bizalmát, de azt meg tőlünk csaklizta el. Így lett egy pár a két enyveskezű!
nezelodo
@bakcsubakka: Mást helyeztek, 1,6 milliárdot, Híd a munka világába, de az istennek se akartak átmenni azon a hídon, hát ellopták a rávalót! Aztán hogy lássák milyen jó ember a mi bölcs vezérünk, újra a zsebünkbe nyúlt, és újra megajándékozta egy kis ellopni valóval. Igy kétszer vetette meg velünk a cigányok reá adandó szavazatát! Hát nem aranyos ragadóskezű mindegyik?
namihami
Ugye, hogy a nagy családnak is megvan a haszna!!
Sok rokon, sok voks. A 1,5 milliárdból igazán tellett rájuk is valamicske.
Mobil123
Mondtam már ha úgy van a cigányok összefognak. A sötét vezírvezír nem hagyja a seggnyalóját a szarban.
nezelodo
"külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon – hangsúlyozták."
Azért ez sem semmi! Szólok is néhány tesónak, és kezükbe adom a bozótkaszát, hogy kaszálják le a gazt az első Viktoriánus kormány által a jövedéki törvényükkel kivágatott szőlőültetvényem helyéről, mert parlagfűnek nézi a hatóság a gyíksást, és büntet. Ígérem, egyiktől sem kérem el előtte a diplomája másolatát! Na hátradőlhetek ötven év meló után, van utánpótlás!
kukac50
Sok hülye cigány megszavazta,pedig ha tudnák,hogy Őket károsította meg a legjobban.
Köszönhető ez az orbáni tájékoztatásnak,hogy csaló sikkasztó lehet a vezető!
Igaz az ország élén is hazug csaló banda áll!
Dr plágium
@kukac50: Szerintem csak azok voltak hivatalosak a választásra akiket már lefizettek. Különben menesztették volna a 4 osztályával együtt.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/farkas-1024x682.jpg
Van az a bőr a felcsúti vályogseggű pofáján. Azt mesélte ez az ország szégyene, hogy baromira együttműködik ő a Fidesszel és a választások ideje alatt még ennél is jobban együtt fog működni. Amúgy el is hiszem. Összeillenek ezek minden szempontból. Rogán az ingatlanüzleteivel és a letelepedési kötvény bizniszével, Szijjártó az apuciéktól kölcsönkapott soktíz milliókból vásárolt villáival, Lázár a gyerekei nevére íratott szőlőkkel, luxusvityillókkal, Matolcsy a közpénzből foglalkoztatott szeretőjével, Polt elsikálóművész a Matolcsy keze alá tolt feleséggel és lánygyerekkel, Pintér az ezer évre titkosított olajügyeivel, a Mészáros família a százmilliárdos gazdagodásával és a minden gyerek nevén futó mindenféle vállalkozásaival, Orbán apuci és Orbán tesók az állami megbízásokból zsírosodó családi kasszával, Vajna a tönkretett vállalkozók nyomorából kihajtott kaszinó­milliárdokkal és az Amerikába cuccolt, felbrillezett asszonykájával, Orbán Ráhel a saját lábával, a saját férje lábával és az ő közös ügyködéseikkel, Habony Árpád az ismeretlen milliárdos, nevenincs tanácsadó és propagandafélisten. De lehet folytatni a barackmagból üzletet remélő L. Simon Lászlóval, az erkölcsösség máza mögé bújó, a gyűlölettől kettőig sem látó, szerepzavaros Kövér Lászlóval (és az ő Szilárd öccsével, aki szintén az állami pénzek körül sündörög, de eddig még minden vállalkozása bedőlt), a lyukas gatyából kilógó seggű Orbán Viktorral. Egyik sem különb, mint Farkas Flórián. Egy centivel sem.
eugen4402
@kukac50: Az az érzésem, a meghívottak között nem volt egy szál áldozat sem, ők minden hájjal megkent, dörzsölt tettestársak voltak. Ja, és a Flórián busásan megajándékozta őket az elvarázsolt "hídpénzből". Naná, hogy megszavazták... Annyi zsetonból ENSZ-főtitkárnak is megválasztják!
Jozefina
Azért annyire nem rózsáa a helyzete. A cigányság kezd átlátni a szitán!!!

24.hu/belfold/2017/06/20/megtamadjak-farkas-florian-elnokseget/
nezelodo
A történtek ismeretében egyre többen vélekednek úgy, hogy az a baj, hogy a nyakai töretlen ennek a tolvajnak és a tettestársainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.