Felőlem aztán bárki bármit mondhat! Felmászhatnak a Sándor-palota erkélyére, tüntethetnek a Kossuth téren, vagy vidéken is akár, mit bánom én, nekem senki nem fogja elmagyarázni, hogy Orbán Viktor nem jó ember! Láttam, amikor egyszer a piacra ment. Golyóálló mellényt viselt, mert a jó embereket mostanában üldözik. Majdnem úgy, mint a keresztényeket. A piacon körbevették, mindenki köszönteni akarta, és Viktor nem nézett le senkit közülük, volt két jó szava mindegyikükhöz. Aztán – mivel magas ember a Miniszterelnök úr – meglátta, hogy a tömeg mögött egy koldusasszony kéreget. Kezével enyhén, barátian félretolta az embereket, és a hontalanhoz lépett. Leereszkedett hozzá, mint Gabriel Arkangyal, amikor meghozta a jó hírt, és megkérdezte: – Mióta élsz az utcán, lányom? – A koldusasszony félig vak volt, de felismerte a Miniszterelnököt. Kezét összekulcsolta, és pityeregni kezdett. – Az elmúlt nyolc évben lettem hajléktalan – válaszolta a koldus hüppögve. – Ennek mától vége! –...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ebben a jelenlegi politikában nincs semmi szolidaritás az elesett szegény, a társadalom margójára sodródott társadalmi rétegekkel. És ez alatt nem csak a cigányokat kell érteni, mert messze nemcsak róluk van ma már szó! Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért!
A munka alapú társadalom ne azt jelentse, hogy aki nem dolgozik dögöljön meg! Egyébként pedig, tudás alapú társadalmat kéne építeni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Orbán a szegényekre nem gondol szegénységbe,terrorba félelembe tartja Őket. ez meg mese de nem a fájó valóság!
Perwool
Ebben a jelenlegi politikában nincs semmi szolidaritás az elesett szegény, a társadalom margójára sodródott társadalmi rétegekkel. És ez alatt nem csak a cigányokat kell érteni, mert messze nemcsak róluk van ma már szó! Egy kormány felelős kell legyen a teljes magyar társadalomért!
A munka alapú társadalom ne azt jelentse, hogy aki nem dolgozik dögöljön meg! Egyébként pedig, tudás alapú társadalmat kéne építeni.
elnyomott
@Perwool: Aki nem dolgozik, az ne éljen jó.
De ez csak akkor igazságos, ha van lehetőség dolgozni és ha aki beteg, vagy átmenetileg bajban van, azt segítség megfelelő módon.
A jó munkához meg tudás kell, bármiről is legyen szó, ez teljesen egyértelmű.
elnyomott
@Perwool: - javítom: aki nem dolgozik, az ne éljen jól. Hozzáteszem még, aki lusta, vagy iszik, vagy link, az nélkülözzön, mert nem egyenlő azzal, aki tisztességgel és becsülettel dolgozik.
bencemacska
És zabot is adna a fidesz- és orbánhívő???
A magyar nemesek Mária-Teréziának is életüket és vérüket ajánlották, de zabot nem!
Perwool
@elnyomott: " ha van lehetőség dolgozni"
A hangsúly ezen van. "Egymillió munkahely" Na és csodás fizetések.
Az országban, szinte mindenkit minimálbérrel foglalkoztatnak.Sokszor nem is 8 órában. . Nem azért, mert nincs képzettsége, hanem azért, mert nincs a képzettségének megfelelő munkahely. És megtehetik, mert a munkás, ha esetleg szólni mer, a mocskosan kevés pénzért, másnap már be sem kell mennie. Van helyette 10 másik jelentkező. Igaz Orbán harcol a multikkal, de nem a munkabér emelésért,(Persze a multik jóval többet fizetnek, mint az állami cégek) hanem azért, hogy az államkasszát tömjék, hogy neki még több legyen. Az "átkosban" tényleg volt segédmunkás bér, de azon már túl vagyunk. A jól képzett munkás is elmegy segédmunkásnak, minimálbérért, ha élni akar.
Túl magasak a stadionok, nem látni a valóságot!

A gazdagoknak élete, a szegényeknek sorsa van.
(Mollináry Gizella​)​
elnyomott
@Perwool: Igen, a lehetőség az, ami nincs. A tisztességes munkáért tisztességes bér - ez manapság csak lbisibolsi dumcsi.
Pedig ha az emberek látják, hogy a munkájuknak értelme van, ha a boldogulást jelenti, akkor dolgoznak látástól vakulásig.
De ha azt látják, hogy csak a csaló, tudatlan, bátyámuramék lesznek kőgazdagok, akkor a szegénység annak minden hátránya mellett bizonyos fokig morális fölényt is jelent.
quadrocopter
" Orbán leváltható, és ez csak rajtunk múlik." Ez a lényeg!
elnyomott
@quadrocopter: Demokratikus úton diktátort még nem váltottak le. Most sem lesz másként.
elnyomott
@quadrocopter: Tessék tudomásul venni, hogy a liberalizmusnak vége!
quadrocopter
@elnyomott: Ámen!

@elnyomott: az "il" előtag lemaradt!
elnyomott
@quadrocopter: nem az "il" van most, az illiberalizmus. Abban meg nincs helye semmiféle demokratikus divatnak.
layous
Esetleg, ha AIDS-es, ebolás, kolerás, tífuszos lépfenés, leprás, sárgalázos, maláriás, SARS-os, veszett, vérhasas lennék egyszerre, akkor adnék vért orbánnak - amúgy, nem.
Cefi
"Orbán Viktor egy szent ember, és ha kell, a véremet adom érte!"

Hányszor hallottam életemben: Te szent szar...
grincss
@nyanya001: ma 17:56
Már, ha a geci definíciója az álszent, akkor igazad van! :-)
quadrocopter
@Cefi: Már csak a keresztre feszítése van hátra...
Cefi
@quadrocopter: Kezdhetjük. Hol hánykor? Javasolnám hogy a kereszt fémből legyen, egy erőmű közelében.
simmering73
Remélem azóta már elfolyt a vére ennek a baromnak.
Grafix69
Kéri is a véredet a szent ember , bele is dögölhetsz , az meg csak röhög.
papa.49
A vége úgyis az lesz majd, a koszos bokszos meg mint a disznó sivalkodni fog!!!
Nessy
nem kell minden szó szerint érteni, a nagyuraknál! Anno Mária Teréziának is "élletüket és vérüket" ajánlották az urak, de pénz meg zabot nem adunk tették hozzá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.