Hónapokra eltűnt a nyilvánosság és az újságírók elől, pénzek tűntek el a keze alól, mindenki pontosan tudja, hogy mekkora gazember, mégis újraválasztották Farkas Flóriánt a mai napon, így újra ő lett a Lungo Drom elnöke. A kisújszállási tisztújító kongresszuson a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt – közölték. Az MTI tájékoztatása szerint a Lungo Drom, a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti. A kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, álláspontjuk szerint a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon – hangsúlyozták. Mit lehetne erre írni? Inkább csak idézni szeretnénk Lakatos Attila Borsod megyei cigány vajda levelét, amit Orbán Viktornak küldött Farkas...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"...elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti."
Atya isten már megint, hát nem loptál még eleget te csetvás büdös, füstös rétinéger, te cigányok szégyene, azok is úgy utálnak mint a szikkadt kutyaszart, már rég a börtönben kellene rohadnod, te mocsok tolvaj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
A maffia vezér nem engedi el a maffia tagokat! Ez a Fidesz ez a Magyar igazságszolgáltatás!
El kell zavarni azokat a Minisztereket, képviselőket akik ezt megengedik,megszavazzák!
1,6 milliárdot miért nem a 28500 forintot kapó kisnyugdíjasoknak adták? Amiért az adófizetők dolgoztak meg nem Flóri és nem az unokatestvére Orbán!
nusika
Farkas Flóriánt a mai napon, így újra ő lett a Lungo Drom elnöke. A kisújszállási tisztújító kongresszuson a küldöttek" - kik a küldöttek? ...szerintem a kongresszuson a megyei képviselők szavaztak. Mindenki Farkas Flórián ellen volt, akkor hogy is van ez?...nem értem!!!
lampa laz
"...elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti."
Atya isten már megint, hát nem loptál még eleget te csetvás büdös, füstös rétinéger, te cigányok szégyene, azok is úgy utálnak mint a szikkadt kutyaszart, már rég a börtönben kellene rohadnod, te mocsok tolvaj.
yazo64
Ne terhelje már a terheltet ilyen piszlicsáré üggyel, ő jelenleg győzike problémájára koncentrál:)
Cefi
@yazo64: Színre darabra mindhárman egyformák. Ugyan abban a betegségben szenvednek: kleptománia. Vagy csak a közös vérvonal?
lampa laz
@Cefi: Ez a trió (fotón is látszik), a magyar szentháromság, a zatya, a fiú + a szentlélek...
Clavigo
Jó ez a kép...három telivér, sárgalábú, piritott madzsar...
layous
A mélység ama foka...
Itt mindig van lejjebb.
Itt évről-évre már csak lejjebb van..
Erkölcsileg totálisan, és végérvényesen lezüllött ez a ország.
A sötétség mindent elborít - az örök mørk tid kora köszöntött be Magyarországra.
quadrocopter
Azt mikor tudjuk meg, hogy a "független kongresszusi választók" mennyiért választották meg ezt a bűnözőt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.