A sorok között döbbenetes információk vannak elrejtve. A népszava véleményrovatában jelent meg a szocialista politikus írása Nem őrültem meg. Nem gondolom, hogy a kormány felgyújtja a Reichstagot. Az „önpuccs”, amellyel propagandistái kacérkodnak, nem olyan drámai, mint amilyennel a példaképet, Erdogant gyanúsították, aki – bárhogyan robbant ki a pancserpuccs – azonnal felhasználta azt ellenfelei kész listák alapján történő likvidálására, hívei mozgósítására, míg készületlen ellenzéke bambán tördelte a kezét. Nézzük az elmúlt két hét címeit a kormányvezérelt lapokból! Magyar Idők: „Gőzerővel zajlik a felkészítés az őszre tervezett kormányellenes akciókra”. Habony ingyen újságja, a Lokál: „Soros radikálisait már az őszi rendbontásra képzik ki titokban”. Gondola: „A liberális szélsőség új erőszakra készül”. Ugyanott az előjelekre is figyelmeztetnek: „Felbérelt vörösgárdisták másznak erkélyre, rontanak be szerkesztőségekbe”. Legalább diszkréten erőszakoskodnának, de nem:...

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ehhez a fideSS kommunikáció már kevés.
quadrocopter
Tuningolják a birkaéberséget!
A horda SA, azonosító és kellő iskolai végzettség nélküli primitív véglény-barbárjai tömik az amúgy sem nagy befogadó képességű birkaagyakat a hivatalos majréval, csak épp a 19-es "Fegyverbe" kék plakátok hiányzanak - nem nekem, nekik!
Fosik a gagyi, nylon diktátor, Rogán-Tróger Mocskos Antalt küldi az ORFK Bevertésirányításra körül szaglászni a várhatót, vajon pucolni kell-e, vagy lövetni, ahogyan azt a hordatag Nyitrai "szakértő" felvetette a 2006-os "békés" gyújtogatós, autóborogatós dzsembori kapcsán!
Mert állandó feszültségben kell tartani az alattvalókat, "éberség, elvtársak, éberség" mert a demokratikus ellenzék nem alszik, a gaz beste át akarja venni Isten skizofrén kegyeltjétől a hatalmat, amit az Úr is neki teremtett!
Igaz, teremtett neki és hordájának elegendő fás szárú növényt is, teherbíró ágakkal!
Majd eldől, melyikhez kell nyulni egy normális, politikai bűnözés és bűnöző mentes társadalomért!
JAJMÁR
Már a megdöbbenésbe is belecsomörlőttünk, annyiszor döbbentettek meg. Mindenre képesek. Tudjuk. Ismerjük őket. Csak nehéz elhinni :(
kisrigó
Nem idegen tőlük az aljas, nemtelen eszközök használata a hatalom megtartása érdekében. Igazság, realitás smafu, a cél szentesíti az eszközt, ez a filozófiájuk. Gátlástalanul kinasználják, hogy sok egyszerű lélek elhiszi, amit belehazudnak a képébe. Ott ragadtak annál a szintnél, "hogy mondták a tévében". Hogy ki mondta, cáfolta-e később valaki, esetleg gondolkodni sem ártana, kedves embertársaim!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.