Boldog István az Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválon múlatta az időt szombaton, és nem akármilyen élményben részesítette követőit.

A törökszentmiklósi Boldog István 2010. május 14. óta a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője, 1994 és 2014 között Kétpó polgármestere volt.

A képviselő hagyományőrzés céljából még egy jelképes ostorozásnak is alávetette magát, pont úgy, ahogy az alföldi betyárokat volt szokás, ha rossz fát tettek a tűzre. A lényeg 1:40 körül kezdődik.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csokolom, nem lehetne ezt a szep magyar szokast bevinni a Parlamentbe is? Betyar van ott epp eleg a muvelethez, es mindjart le is lehetne vedetni, mint hungarikumot...turo rudi, akacfa, kurtos kalacs, betyar-ostorozas...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Kookas: Mert roma ? de mit tudsz tenni ha az is Magyar?
Kookas
@qxy: nem. csak azért mert nem lehet egy nóta énekest hungarikummá tenni.
qxy
@Kookas: Igazad van. De ez olyan hogy pl ha valamit én sem szeretek pl a zsidókat. és mennyi zsidó temető és zsinagóga is Hungarikum?? És zsidó nem zsidó, akkor az sem Magyar. De majdnem mindenben lehetne hibát találni. Vagyis,El megyünk egy hungarikumban, Igyunk egy kis hungarikumot, együnk egy kis hungarikumot közben halkan szóljon egy kis hungarikum.Igyunk rá és fogadjuk el.
Bocsi ha valaki sértőnek veszi a zsidókat , nem ez volt a szándékom. csak egy példa volt.
qxy
Ja, amúgy ez nem ostor, hanem Kancsika. és tudjátok mitől csattan?? Na?? ki tudja.???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.