Facebookon tett közzé egy nyílt levelet Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere, és arra kéri Orbán Viktort, hogy adjon pénzt sportcsarnok építésére.

A hajdúszoboszlói polgármester 15 százalékos önerőt is biztosítana a sportcsarnokhoz, ha a kormány hajlandó segíteni. A beruházás 1,5 milliárdot ölelne fel, ebből 225 milliót vállalna az önkormányzat.

Íme a levél:  

Facebookon kér Orbán Viktortól sportcsarnokot Hajdúszoboszló polgármestere

Facebookon kér Orbán Viktortól sportcsarnokot Hajdúszoboszló polgármestere

A polgármester példaként hoz fel más településeket, ahol már épült sportcsarnok, és azt is megemlíti, hogy ezek kevesebb önerőt vállaltak, mint amennyit Hajdúszoboszló képes lenne.

Sóvágó Lászlónak a magyar fociról is megvan a maga véleménye, az andorrai vereség után nem is rejtette véka alá rosszallását:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mit gondoltok, ha en szepen kernek egy stadiont, kaphatnek en is? A varosunk kicsi, 500 allando lakosa van, hely van, igeny kulonben nincs, de azert megkerdeznem...kaphatunk-e?
Elvegre mibe kerulne nekem ez? (Kb. mint Sovago urnak... Vesziteni nem veszit semmit, legfeljebb egy stadionnal kevesebb lesz Ma.o.-n)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Dr sóhivatal nyalógép elvtárs !!!
" Szopok, nyalok, gombot varrok !! ( By Hofi )
human
@volvós: Ha a polgármesterre értetted, akkor azt hiszem tévedsz vele kapcsolatban. Nem tartozik a nyaloncok közé.
human
@Desischado: Szerintem ez nem nyalizás. Inkább szól ez a választóknak mint Orbánnak magának. Nem véletlenül posztolta a facebookra és nem véletlenül Orbánnak címezte és nem az illetékeseknek. Szerintem ezzel akarta demonstrálni, hogy ebben az országban minden miatt az atyuskához kell fordulni. És a levél egy csapdát is tartalmaz mégpedig azzal, hogy konkrét számok vannak benne. Reálisan belőtték a várható költséget. Namost ezzel mit kezdjen egy Garancsi vagy egy Mészáros? Ha ennyiért vállalják, akkor nem tudnak lenyúlni belőle.
Szóval szerintem ez egy figyelemfelhívó levél.
kukac50
Jó a sport csarnok,meg kell is de vannak fontosabb dolgok amiről a Fideszbe még véletlenül sem esik szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.