Botrányos körülmények között választatta újra magát Farkas Flórián. Videó a cikkben! A Kisújszálláson tartott tisztújító kongresszuson ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkast a küldöttek. Ahogy megírtuk: a Fidesz pár hete megújította a botrányos roma szervezettel a választási együttműködését, a papírokat akkor maga Kövér László írta alá. Mindezt úgy, hogy a korábban szintén Farkas Flórián vezette ORÖ ellen rengeteg nyomozás zajlik: többek között hivatali vesztegetés, hűtlen kezelés, közokirat-hamisítás és költségvetési csalás gyanúja miatt is vizsgálódnak a hatóságok. Legutóbb az derült ki: Farkas közpénzből segélyezte a rokonait, 228 millió forint párolgott el. (erről itt olvashatsz bővebben). Az N1 tévé ott volt a szombati kongresszuson Kisújszálláson, ahol mind a bűnöző Farkas Flórián, mind a “küldöttek” szabályosan menekültek az újságírók elől. Bicskanyitogató videó:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocsi, Draga @Cefi, de en mar meg sem nezem ezt a videot, most ittam egy eros kavet, nem kell nekem egy szivroham.
Csak kivancsi vagyok, meddig lehet ezt meg huzni, meddig kapjak az allami vedoszarnyakat ezek a tetvek...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Erre a videóra nagyon kell vigyázni!!! A felvonult sok zsíros cigány valószínűleg tudja, hogy hol van e flaóri által elsívol milliárdos mani! Ha kilóra vette meg őket, akkor bizony kellett fizetnie rendesen. Ezek az "emberek" valószínűleg nem a nógrádi éd szabolcsi kisfalvakból érkeztek! Egy nyilvános arculcsapása a cigányságnak és a magyar népnek egyaránt!
magyarbakancs
Amiig a fő Tádé mögötte áll addig nem lesz gond,majd ha mellette áll na akkor mind ketten gondba lesznek.
volvós
Kdnp,Fidesz, cigányok...hát rajongók, lesz kire szavazzatok egy év mulva...:-(((
Dr plágium
@karma1: Meddig védik? Azt hiszem amíg a fidesz van hatalmon . Utána illegalitásba vonulnak egy egzotikus szigeten :)
sokanvagyunk
"Milyen felhatalmazással?" - ...hát mi vagyunk a legsötétebbek, hisz még ezt sem tudjuk.
nusika
@Jozefina: ...igy tanítják a roma embereket a tisztességes életmódra!!! ..."nem csalunk, nem hazudunk, nem lopunk"!!! ...ez ,csak nem a 2018-as választások tréningje...??? így akarja nevelni a ...rendre...a tisztességre...a MUNKÁRA!!!???
hirtv.hu/ahirtvhirei/stikaban-ujra-farkas-floriant-1397506

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.