Magas vérnyomásúak számára nem ajánlott cikk következik! “Megállítottuk a leszakadást” – hazudja az interjúban Hegedűs Zsuzsa. Orbán havi egymillió forintot kereső szegényügyi tanácsadója szerint nincs már gyermekéhezés Magyarországon. Hegedűs azt is elmondja: azért nem valósult meg semmi a leghátrányosabb helyzetű járások számára kitalált “fapados uszodákból”, mert a program négy éve megfeneklett a Lázár János vezette Miniszterelnökségnél. Ugyanezért nem lett semmi a rászoruló bölcsődések ingyenes étkeztetéséből sem. Azt a tényt, hogy az EUROSTAT adatai alapján nőtt a gyermekszegénység Magyarországon, Hegedűs Zsuzsa azzal magyarázta, hogy a kritériumok a „Nyugatra vannak szabva”. A HírTV videója:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ahol flori gyerek a felzarkoztatas mestere, ott a masik cigany azt mond , amit akar, a focigany meg megvedi mindkettojuket...Oszt jonapot
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Ez a csontvázas nagy asszonyt is el kellene már küldeni, mert amit a szervezete kap pénzt ma már biztos, hogy másra költik. Pl. az idén már nem volt malac és csirke osztás látványosan sem.
karma1
Ahol flori gyerek a felzarkoztatas mestere, ott a masik cigany azt mond , amit akar, a focigany meg megvedi mindkettojuket...Oszt jonapot
dr. prédikátor
Te degenerált mocsok boxos kurva !!! Tudod mi szünt meg??? az anyád 3.14 csája, az szünt meg te szerencsétlen félresikerült hülye!!!
Clavigo
Meg különben is...a gyerek azért megy éhesen a suliba,,mert ez egy életforma ( by harrach ) Mingyáááá hányok..
1magyar
Na ez a mérkell2! Mert a banya szerint is az unióban már nincs támogatandó, szegény,beteg uniós állampolgár hozni,hívni kell a muszlim világból.
RonaGyuri
Azért emellett nem mennék el szó nélkül

Nagyinterjúban mosdatja a Heti Válasz a miniszterelnök főtanácsadóját, a dúsgazdag “szegénység-szakértő” Hegedűs Zsuzsát.

Az alcímbe foglalt gondolat a nyugatifeny.hu vonatkozó írásának címe. Mag az írás bár kellően szomorú, nagyon igaz írás. De alapvetően nincs benne semmi különös, mind milliós fizetésű tanácsadó asszony, min ártunk és qurmányunk csupán hozz a szokásos formáját.
Azonban azon gondolat mellet nem lehet elmenni szó nélkül, hogy „Azt a tényt, hogy az EUROSTAT adatai alapján nőtt a gyermekszegénység Magyarországon, Hegedűs Zsuzsa azzal magyarázta, hogy a kritériumok a ’Nyugatra vannak szabva’.”!
Ami nem csak azért elképesztő mert egy diadaljelentésben hivatkozik állítólagos terminológiai ellentétekre, hanem az, hogy nem méréssel, hanem tendenciával vitatkozik. =))
justhpeter
Nem kell izgalomba jönni. Így változott a fideSS szemlélete. A rokkantakkal már végeztek, most jönnek a szegények...
Persze nem azonnal. Előbb egy kis méz a választásokra, aztán a korbács...
kokopelli
..."nyugatra vannak szabva?"
Hát tényleg nyugati norma az,hogy a gyerekek,akiknek a fejlődese leginkább
megkívánja a normális étkezést,rendesen kapjanak enni?
Ez az (b)aszott kiszáradt némber azért is él a nyugaton,hogy ne lehessen túl-
súlyos?
Úgy is néz ki mint anno egy nagymutter Biafrából,csak egy kicsit csúnyább!
1magyar
@justhpeter: De az ellenzék meg a muszlimokat támogatná, mint eddig is támogatta a multikat akik felvetették velünk a imf-hitelt és átmosva kereskedelem stb. kivitték vissza.
Kisebbik rossz elvén szavaznak az emberek.
simmering73
Tehát ha nyugatról nézzük gyermekszegénység van, ha keletről, akkor jólét. Na ezért nyílnak kelet felé a (fidesz)ablakok.
papa.49
Ezt a bokszos szipirtyót kéne már kilőni az űrbe, űrhajó nélkül túlélné a bőre vetekszik az űrhajók borításával!!!
Nessy
@1magyar: Ugye, ezt nem gondoltad komolyan? Nem is tudtam, hogy a jelenlegi hiteleket, méregdrága letelepedési kötvényt, Paksot, kínai hitel a multik vetették fel a kormánnyal!
A multik nyúlják le az uniós pénzeket, a multik tömik Mészárost, Garamcsit és a többieket állami megrendelésekkel, jó pénzért!
érdekes felvetések.
Egyébként ha a multik kevés bért fizetnek, a magyar vállalatok fizethetnének többet, és akkor hozzájuk mennének dolgozni a magyarok.
A cikkhez annyit, hogy Hegedűs Zsuzsának már a maradék józan esze, és tisztessége is megszünt.
Jozefina
A fidesz-kdnp-ben h.p.cs-ák rangsorában nálam ő lett az első. Sikerült megelőznie a mariska nevű "hölgyeket"!
1magyar
@Nessy: Most már nemigen. Most már a fidesz - csókosok nyúlják le.
Na meg a multi hülye lenne több bért fizetni mint ami törvényes. Azt is nagy állami támogatásokkal fizetik.
A magyar sem fizet többet ha nem kötelező.Az egyensúly lenne a lényeg az emberek létfenntartásában, akkor a gazdagok sem lennének ennyire irritálók. Nyugalom lenne.
RonaGyuri
@1magyar: atért ezt a buta multizást átgondolhatnád! Lévén, hogy szembe a gazai milliárdosokkal sok, nagyon sok pénz és technikát fektettek be itt. Hogy mást ne mondjak Bp-en (de másutt is) nézz körül a városban és főleg a környékén, hogy mi mennyiségű rehabilitációt hajtottak végre. Vagy mi sz..-al írogatnál, telefonálgatnál,etc., ha nem tettek volna bele milliárdokat. Nem is beszélve olyanokról, mint a lényegében egyetlen prosperáló ipar az autóipar! Fujj a ronda gazok, hát nem nyereséget akarnak a befektetéseik után! Ezzel szembe nézd meg a 100-as listát nem sok olyan van, aki érdemi befektetésből gazdagodott meg!
kokopelli
@1magyar: (7:14)
..mi az hogy "mérkell2"... ?
..mi miért kell?
Ne igyon az aki nem bírja!...
eszegfu
@1magyar: 8:47 Ha volna "egyensuly", akkor nem lennének gazdagok, mert kb. azonos szinten keresne mindenki, ami ugye lehetetlen. Ha beleképzeled Magad egy tulajdonos, egy multi helyébe, akkor Neked is pontosan u.olyan érdeked lenne, hogy minél olcsóbb m.erőt elkalmazzál, hogy több maradjon. Annál is inkább, hogy a tulajdonos bizonyos összeget "befektet" egy vállalkozásba, melynek igy többet kell hoznia, mintha bankban kamatozna. Az is "megoldás" lenne, ha pl. aki többet keres, "gazdagabb", az többet adózzon, igy máris kisebb lenne a különbség... ez lenne az arányos közteher viselés.
kokopelli
@eszegfu: ..hülyén hangzik,de a progresszív adóztatást sok gazdagabb ország
gyakorolja,úgy hogy az adónélküli alsó sáv is igen magas!
Az is őrületnek hangzik,hogy "egy Hansaváros" reedere-i (hajóflotta
tulajdonosai) ,még az extra gazdagok-adóját sem utasítanák el!
verőce21
Ha annyira aggódnak a lipsik, hogy nagy nálunk a gyerekéhezés, akkor miért akarnak itt migránsokat etetni?
eszegfu
@kokopelli: 10:35 Számomra egyáltalán nem hangzik "hülyén"! Viszont az is tény, hogy azok a "leggazdagabb" országok, ahol az emberek nagy része is jól él, "gazdag". Sajnos ezt mi nem mondhatjuk el magunkról és azt gondolom talán nem is következik ez be, hiszen látom a törekvést, hogy a ma is jobban élőket hozza ujabb "helyzetbe" a legtöbb törvény. (Pl. gyakorlatilag a sávos adózásnál a mindenkori minimálbéresek nem fizettek adót, aki ennél többet keresett azok fizettek. Na ez szünt meg, majd továbbnövelve az "előnyt" a 16-ról 15 % csökkentés az SZJA-ban.)
volvós
Keszegasszonyka !! Neked még egy orálist sem engednék meg...
namihami
@verőce21: Mert a migráncs-ellátásért az EU fizet (igaz, azt is ellopták a Vikiék(, a gyerekszegénység viszont honi ""ajándék"", mert az arra eső összeget is sikerült folyamatosan zsebrevágni a fiúknak.
És még valami: migráncs 1900 fő (kb.), éhező gyerek kb. 250.000. Látsz némi különbséget, már csak a ""darabszám"" szerint is? Kb. 130-szoros az arány. Kormányunk legnagyobb dicsőségére.
nyanya001
Nem is volt éhezés !

Ott a Rózsadombon te mocskos vén szipirtyó!
justhpeter
Teljesen izgalomban vagytok. Nem mindegy, hogy a naccsága mit hord össze ? A lényeg az 1 milla fizetése, a zAudi ótója és a zokostelefonnya.
verőce21
@namihami: Nem is volt éhezés. Még a cigánygyerekek is szép kövérek, mint egy puttó.
szép új világ
@namihami: Jobban jársz ha figyelmen kívül hagyod ennek a "verőce21" nevű bérkommentelőnek a hozzászólásait. Ne süllyedj olyan mélyre, ahonnan Ő próbál a felszínre vergődni!
szép új világ
Ha ezt a rusnya banyát megpróbálnál megetetni egy oroszlánnal, akkor az inkább rászokna a legelésre.
F_Viktor
@verőce21: A migráncsokat EU-s keretből etetné orbán ha nem éheztetné őket, s nem a haverok zsebében landolna a támogatás!

Viszont a kerítés építésére fordított több, mint 100 milliárd forint, a kerítés őrzésébe kerülő pénz az ténylegesen a magyar adófizetőket terheli, azokat a pénzeket ténylegesen az éhező gyerekek szájától vonják el!
verőce21
@F_Viktor: Csakhogy ha nem építettünk volna kerítést a betolakodó horda ellen, valószínű, már a gyerekeinket pusztítanák. Így a kerítés minden pénzt megért, ne sajnáld rá a pénzt.
F_Viktor
@verőce21: Avagy ha az EU nem állapodik meg Törökországgal...
Nem gondolhatod komolyan, ha a menekülőket nem állítja meg egy természetes tenger, akkor majd a magyar kerítés útjukat állítaná...
bencemacska
a szegénységet és a gyermekéhezést nem kellene a cigányságra leszűkíteni, mert vannak nem cigány szegények is!
Az a különbség, hogy azok csendben éheznek, próbálnak munkát találni, abból megélni, míg a másik csoport hangosan követelőzik, nem is eredménytelenül! L. farkas flóri pénzköltései!
Ők azok, akik mindig újra fogják OV-t is választani még 20 évre!
Edmond Dantes
Én Magyarországon nem tiltanám be a burka viselését,fátyollal.
verőce21
@F_Viktor: Egy csomó hülyeséget beszélsz!
A tengeren át csempészek szállítják őket, beleértve a Frontex-et is. (Amott meg főleg az olaszok) A törökök nem állítanak meg senkit.
A kerítés már hogyne állítaná meg őket az élőerővel együtt, láthatod, hogy amíg meg nem volt kerítés, napi 10-15 ezren jöttek, most meg 40-50 tud átszökni.
De miért a kerítésen jönnek, ha igazi menekültek?
Eriksson
Ha megszűnt a gyermekéhezés, akkor akár jöhetnének a menekültek tízezrével is, s akkor lesz itt felnőttéhezés is.
Grafix69
Elvtársak , testvérek a hír igaz lesz , persze sokat nem kell már várni a gyermekéhezés végső megoldására, éppen úgy mint a munkanélküliség végső megoldására , és elvtársak , barátaim az ellenvéleményezők is megszűntek , kuss van és kész . A végső megoldásra nem véletlenül hivatkoztam. Semmi bajom a romákkal de a cigánykodással annál inkább. Milyen ország ez ? Cigány miniszterelnök, cigány szóvivő,cigány korona őr , de tényleg ezektől várnátok ,hogy ne lopják el az országot.
F_Viktor
@verőce21: 1) Embercsempészek: Az embercsempészek csak a gumicsónakot, motort és az üzemanyagot biztosítják, nem is helytálló rájuk az embercsempész szó. Inkább csak segítők.

2) Hallottál olyat, hogy most is ezrek várakoznak Szabadkán és a környező településeken?
Nem? Azért, mert a törökök állították meg őket!

És mit gondolsz, hány percig állítana meg a kerítés és az a pár száz "élőerő" egy 10-20 ezres tömeget?
verőce21
@F_Viktor: Szerbia biztonságos ország, onnan miért menekülnek ide?
F_Viktor
@verőce21: Mondja ezt orbán és vakondi, mert ez a politikai érdekük.
Az EU-nak más a véleménye, Magyarország pedig jelenleg még EU-tagország!
namihami
@verőce21: IDE?
Úgy pucolnak innen, a megértés és humánum országából, hogy még a föld is porzik a talpuk alatt. Csak kénytelenek (tudod, földrajz) rajtunk keresztül tenni mindezt.
Vajon miért kopott el a Bécsbe vezető aszfalt a talpuk alatt, amikor még mehettek? Hányan maradtak itt?
Most se maradnának, csak a szerbnél, a mi aktív közreműködésünk révén és erőszakkal ugyan, de itt tartjuk őket. Napi 10-12 ellenőrzés? Kivéve a szabadszombatokat, vasárnapokat és persze az egyházi ünnepeket. Meddig fog tartani és mikorra fogynak el? Ja???, hogy kerítés, amiből a haverok gazdagodnak, rabmunka révén? Akkor még több kellene belőle, akár az egész országon körbe, de legalább 4-5 sorban. Elég, ha a Cinege utca és szűk környezete érzi szabadnak magát. És legalább a köz se zavarná őket a pihenésben, a jólvégzett munkájuk után.
GeoCravker
Nem 2015-ben mondta, hogy megszünt a gyermekéhezés? Pontosabban már akkor is mondta, és még mindig itt tart?
verőce21
@F_Viktor: Na tisztázzunk valamit. Aki eljut Görögországba, az onnan tovább már nem menekült!
Főleg nem Szerbiában. Görögországban az Unió területén van már! Hogy lehet menekültként továbbmenni egy uniós országból?
F_Viktor
@verőce21: Kihagytál egy fontos tényt, a regisztrációt!
verőce21
@F_Viktor: Kinek a feladata lenne a regisztráció?
nezelodo
Hát hogyne lenne jobb a helyzet, a kiosztott haveri rohadt rakókrumpli annyira felpörgette a mezőgazdaságot, hogy mi látjuk el kolompérral a világ rászorulóit. A malacnevelés is bejött, felnőttek, tele a politikai vezetés disznókkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.