Mindig csodálatos, ha tiszta tekintetű, értelmes, tájékozott emberek nyilvánulnak meg politikai kérdésekben.  A Thug Life két hónapja készített összeállítást egy Fidesz-tüntetésről. A bagaméri kemény mag vezetője, a kis Orbán Viktor apukája pedig szívesen állt a riporter rendelkezésére.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A szomorú az, hogy ez nem is egy fikció. Sovány vigasz, hogy akkor már csak két millió ember miniszterelnöke lesz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A szomorú az, hogy ez nem is egy fikció. Sovány vigasz, hogy akkor már csak két millió ember miniszterelnöke lesz.
Pálinkás Pál
Sajnos erősen igaza lesz...a töketlen ellenzék semmire sem jó nálunk...
1magyar
Igen, mert az ellenzék az idegeneket támogatja és ha a népnek is jobb életet biztosít akkor marad.De ha nyúzza akkor fellázadnak - ennyire egyszerű a képlet.
Béla333
Valóban: az ilyeneknek még annyi sem kell kormányprogramként, mint amennyi a Fidesznek volt 2014-ben, hogy "Folytatjuk!"
Perwool
Magyarországon az utolsó demokratikus választás 2010-ben volt!
Addig parlamentáris demokrácia volt, ami azokat a pártokat jutalmazta, akik koalícióképesek. 2010-ben kihalt a magyar rendszerből: az együttműködésre való hajlam. Enélkül marad a centrális erőtér.Egy demokráciában működik a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszere. Nálunk meghalt!
bakegya
zsurpubi.hu/cikk/1277-orban-az-andorrai-csapasrol-a-kiraly-nem-fulladt-meg/
-JÓL VAN,jól van vicctor,de csakkk apukád és a mészáros lölő elégedett veled-add ide kicsi kezed lábad-DUGD BELE EBBE A KÜLÖN NEKED KÉSZÍTETT ZSÁKBA-elég már a migráncs fogtechnikádból !!!
Grafix69
Na elvtársak ez a videó akkor készült amikor egy hónapra rá elhagytam az országot , ennek már 3 év egy hónapja pontosan. Tulajdonképpen mikor megnéztem 2014 áprilisában ezt a förmedvényt , na akkor jöttem rá ha akkor nem megyek nekem végem.
szaboria1
Sajna ha így fogy a magyar és csak Ők szaporodnak akkor ez is elképzelhető.
Helyi anyakönyvi hírek 5000 lakosú városban 2 hónap alatt 1 házasság, 11 gyerek ebből 9 kisebbségi. Orsós és Kolompár
karma1
@szaboria1: De legalabb Romeo es Dzsenifer?... Legalabb ne Margitka legyen vagy Marika, Gizi...

Ez az idiota oreg nyilatkozott anno, hogy o bizony a purdejat nevezte el orban viktornak - a sajat neve utan 2 utonevkent teve ezt a ket nevet... O akkor azt mondta, hogy a miniszterelnok urnak valo tisztelete miatt hivja igy a gyereket,... Az az egy bit meg kovalyog a fejiben, nagyon maganyosan...:o((((
bakegya
@Grafix69:jól tetted... nálam is felmerült gyakran nem csakkk a gondolat és be bizonyosodott hogy ezt kell csinálni, mert különben minden második forintom az övé-egy nagy szart a mészáros lölőé-az apja,a gyerekei,a felesége,a testvéreik akik mind echte rétinégerek,saját lábon szendvicsbe táncikálnak,monakóba szórakoznak a kis g...ik!
Nahát ezt is -mekkora egy marha nép ez ,hogy képtelen utánnajárni annak a nagy és sok lopottpénznek amit ez és a pereputtya kitalicskázik az államháztartásból.
Grafix69
Volt akkor egy másik videó is , illetve pontosabban egy videó melyik sokkal hosszabb volt mint ez . Emlékszem egy jelenetre mikor a riporter kérdi az ott jelenlévőket ( cigányokat))), mi a véleményük a kivándorlásról? Id: Jó az ha kimehetnek a fiatalok tanulni , meg dogozni ,a Gyujcsány azt mondta el lőhet innejd menni , na az egy szemét volt. Rip: Miért volt szemét , hiszen Orbán alatt is elmennek az emberek ? Fid: Az jó , tuggya most lehet menni mert a Viktor megengedte , Gyujcsány az elzavarta a népet , de a Viktor az elintézte ,hogy kint tanuljanak a fiatalok . Rip: Magának él kint valaki rokona? Fid: Persze má hogy ne éjne , a fijam Dániába.

Na nekem ebből elegem lett.
szaboria1
@karma1: Nem minden napi nevek vannak náluk divatba pl. Maja, Linett, Ketrip, Darinka, Zsombor, Anasztázia, Mercedes.
namihami
És az ő szavazata pont annyit ér, mint egy normális emberé. Darab-darab. Na, ezért kell félni (többek között, most a sumákokról ne essen szó) a jövő évi választástól. Mert az ilyenek is szavazati joggal rendelkeznek és az ilyenek el is mennek és leadják.
nyanya001
@szaboria1: A Dzsenifert kihagytad :))))
Meg a Máriót :))
namihami
@Mirabilis: Ez az egyetlen nemjárható út. A hívei, még ha kényszerzubbonyban látnák, nekik akkor is az istenük lenne. Hiszen olyanok, mint az ideáljuk.
Macskaszem
Ezeknek annyi eszük van, mint ami látszik. Flórit, aki szarik a fejükre, és kilopja a szemüket is, megint megválasztották a Lungo Drom elnökének ellenszavazat nélkül.
namihami
@Mirabilis: El se tudod képzelni, hogy szükség esetén még hányszor lehet vagy kellhet módosítani a választási előírásokat?
Ha az Orbán nem intézte volna el, hogy lassan a parlamenti takarítónénit is át kell vizsgálni (persze őt nem), akkor egy kényszerzubbony se neki, se a fanatikusoknak nem lesz, lehet akadály.
szaboria1
@nyanya001: Ezek a nevek a júniusi újságunkban szerepelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.