Nagyságrendileg 1,2 millió magyar tervezi, hogy a jövőben külföldön vállal munkát. A fiataloknak csaknem 40 százaléka gondolkodik így egy friss kutatás szerint. Az alacsony fizetések és az Orbán-rendszer a legfontosabb hajtóerő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Az a megdöbbentő, ha ezen bárki megdöbben. :-(
Perwool
Általában azok mennek el akiknek tele a tök...k az ígéretekkel, a feketemunkával,a fizetés nélküli életükkel, és az élhetetlen agyonpolitizált állandó szabadságharcban, kampánylázban élő Orbánlanddal.
verőce21
Az jó lenne ha nagyságrendileg 1,2 millió cigány hagyná el az országot! De sajnos azokat nem fogadják sehol. Még Indiában sem!
A magyar fiatalokat viszont sajnálnám, ha külföldre távoznának dolgozni, mert megtévesztés áldozatai. Semmivel nem keresnek jobban, a külföldi megélhetési költségeket is figyelembe véve.
De a legtöbben (90%) rosszabbul járnak, sőt támogatásra szorulnak. Ismét csak áramlik ki a pénz az országból a külföldi szolgáltató szektorba.
Aztán miután 10 millió Ft-ot elköltöttek kint, csalódottan, kiköltekezve, 0 Ft-tal jól hazajönnek.
Veleda
Itt már csak a nyugdíjasok maradnak, tessék kérem megbecsülni őket,nem arra várni, hogy mielőbb kihaljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.