Nyáron még a Szabadság hidat is lezárják, hogy mindenki piknikezhessen, nyaralhasson, rápihenhessen az őszre. Az új évszak azonban sok vészjósló jellel üzen a kormánynak. Harangozó Gábor az Európa Tanács MSZP-s delegáltja őszi háborúról és Orbán B-tervéről beszélt a Vasárnapi Híreknek. Ősszel újra háború – A Brexit óta egyre jobban kötődnek a „maradó államok” polgárai az EU-hoz, példának okáért Magyarországon már az emberek 67 százaléka szereti az európai közösséget. Kérdés, hogy a népakarat mennyit számít a kormányfő uniós játszmájában – például menekültügyben. Orbán Viktort ugyanis nem maga a menekültkérdés zavarja, hanem az Európai Bizottság törekvése, ami mélyítené az EU integrációját, azaz több jogot adna a közösségnek és kevesebbet a tagállamoknak, magyarázza Harangozó Gábor. A politikus abból az alapfeltevésből indul ki, hogy a menekültválságot egyetlen uniós ország sem tudja önerejéből megoldani – épp a migráció kapcsán kívánt olyan jogköröket magához vonni, amelyek...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbán az életéért küzd. Itt nem csupán lopásról van szó, hanem szabad rablásról. Csak akkor úszhatja meg a felelősségre vonást, ha továbbra is hatalomban marad.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ördögvadász
@JAJMÁR:te örülsz, hogy oda tartozol. Európához tartozol. A fasiszta diktatúrához tartozól.
Beetettek, átvertek, de nem vagy egyedül. Csak a butaság az, ami szégyen.
Nekem a szabadság mást jelent, haver. Ahhoz, hogy bizonyos dolgok fölött szabadon ítélkezni tudjak, nincs szükségem a hazug babiloni szisztemre.
A hitedet feladtad, magadra vess. Káosz van itt, haver. Káosz, amerre csak ellátsz. Ha látnál..
Hogy szól a luciferi fasiszta tanítás? Egyszer káoszt kell teremteni, hogy a káoszból majd Lucifer megmenthessen. És akkor majd vissza sírod Órbánt, haver.
Mert a pharaó shabbatot nem ismer.
JAJMÁR
@Ördögvadász: Benned a kàosz! Az ömlik belőled ész nélkül .
Nem vagyok a haverod és nem is leszek!
Ördögvadász
@JAJMÁR: minél nagyobb a káosz, annál közelebb a vég, haver.
Ne aggódj értem haver, bennem még megmaradt a hit. A hit, amirõl te csak álmodni tudsz!
Desischado
Nekem is van tervem. Egy baseball ütőt a fejeden széttörni, te agyatlan parazita! Menj a B terveddel a kénköves pokolba!
Cefi
@Ördögvadász: Na idefújt a szél te szarházi orbánfasszopó? Gusztustalan gyilkos fideszbérenc, takarodj vissza a csuti zsírvarangy valagába te köztörvényes tetü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.