Nyáron még a Szabadság hidat is lezárják, hogy mindenki piknikezhessen, nyaralhasson, rápihenhessen az őszre. Az új évszak azonban sok vészjósló jellel üzen a kormánynak. Harangozó Gábor az Európa Tanács MSZP-s delegáltja őszi háborúról és Orbán B-tervéről beszélt a Vasárnapi Híreknek. Ősszel újra háború – A Brexit óta egyre jobban kötődnek a „maradó államok” polgárai az EU-hoz, példának okáért Magyarországon már az emberek 67 százaléka szereti az európai közösséget. Kérdés, hogy a népakarat mennyit számít a kormányfő uniós játszmájában – például menekültügyben. Orbán Viktort ugyanis nem maga a menekültkérdés zavarja, hanem az Európai Bizottság törekvése, ami mélyítené az EU integrációját, azaz több jogot adna a közösségnek és kevesebbet a tagállamoknak, magyarázza Harangozó Gábor. A politikus abból az alapfeltevésből indul ki, hogy a menekültválságot egyetlen uniós ország sem tudja önerejéből megoldani – épp a migráció kapcsán kívánt olyan jogköröket magához vonni, amelyek...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbán az életéért küzd. Itt nem csupán lopásról van szó, hanem szabad rablásról. Csak akkor úszhatja meg a felelősségre vonást, ha továbbra is hatalomban marad.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Orbán B terve biztosan nem sikerülhet, az embereknek az EU-n kívüli élet nem annyira vonzó.
Perwool
Orbán az életéért küzd. Itt nem csupán lopásról van szó, hanem szabad rablásról. Csak akkor úszhatja meg a felelősségre vonást, ha továbbra is hatalomban marad.
verőce21
Tele van fizetett lipsi trollokkal a topik. Mindig olyanokkal próbálnak ijesztgetni, ami eszébe sem jut józan honatyának, vagy felelős tisztségviselőnek. pl. "EU-n kívüli élet"...
verőce21
@Cefi: Nyugodtan bekaphatod a bágyadt húszast, de lehet, hogy huszonegyes!
Béla333
@verőce21: 19.05
Akkor még annál is rosszabb a helyzet, hiszen lehet, hogy nem akarják Orbánék kirúgatni az országot az Unióból (bár ezt nem hiszem, látva hogy mit tesznek!), de mindent úgy tesznek, hogy mégis ez legyen.
Vagy hülyék, vagy alkalmatlanok, de mindenképpen ártanak az országnak!
Clavigo
@verőce21: Ezt már a Főnököd kijelentette egyszer...mondjuk nem mostanában.."" az EU-n kívül is van élet "". Kicsit hiányos a memóriád.
volvós
@Béla333: 19:36
Ne állj szóba egy ekkora bunkó g...ivel ...majd
megúnja, ha magában beszélget az agyatlan
Aki Én
@verőce21: Buta és alul képzett vagy, csekélyke IQ-val. És erről már papírunk is van.
gulyasgyula
@Perwool: ...Úgy mint a többi politikus az elmult 27-évben .???..Ha veszítene amire esélye sincs az ellenzéknek a bevándorló --Brüsszeli barát politikájuk miatt , biztos marad tovább plitikus és védi a mentelmi jog mint Gyurcsányt ..Még a következő ciklusban nem kell neki izgulni a komolytalan ellenzéki pártok miatt ..Attól hogy itt néhányan lázadunk a sdadionok és egyébb más miatt attól még van 1.6-2 millió szavazója és ez elég ez tény ..4-5 millióból 1.6-2 millió rászavaz ..
Clavigo
@quadrocopter: köszöntem...ez akkor nem is volt olyan régen..Remélem @verőce21 barátunk is elolvassa a linket.
Clavigo
@Clavigo: javít.. elolvassa a cikket...
Perwool
@gulyasgyula: Igen ez a szomorú valóság.
A szoci szavazók legalább a sok lopás után elzavarták a pi..ba a kedvenceiket ... és a Fidesz birkák?
Minél többet lopnak Orbánék, ők annál hangosabban bégetnek!
A Fidesz pártiak az hiszik, hogy tőlük nem lopnak!
Hihetetlen!Egyszerűen nem tudnak annyit lopni, hogy ne tapsvihar kísérje a munkájukat.
Brüsszel barát? Miért azon a véleményen vagy, hogy ki az Unióból?
A magyar GDP több mint 50%-át német multik termelik ki. A maradékot a világ többi része, meg a dübörgő magyar gazdaság. Ha kilépnénk az EU-ból, ebből maradna a magyar gazdaság. 10%? Talán... Lehet, hogy nem lenne jegyrendszer. Még pár hétig...
Orbánék azokra építenek, akiket ezerrel anyázzák Brüsszelt. Merkelnek van egy rossz napja és visszaküld minket a kőkorszakba... Ha minden germán cég itt hagyna minket, hamarosan jegyre lenne a villanyáram is. (Amit a birkamenet állítana elő mókuskerékben.)Gondolom az összes autógyár alkalmazottja boldog lenne, ha a munkáltatója lelépne innét...
Egyetlen munkalehetőséged az lenne, hogy valamelyik Fideszes földbirtokoshoz elszegődsz cselédnek. (Esetleg a felcsúti szellemvasúthoz gyerekeket ijesztgetni.) Vonz ez a lehetőség? Gondolom nem.Figyelmébe ajánlanék még egy aprócska tényt.(Brittek) Amit Cameron is kezdett anno emlegetni.Az Unió hasznát-kárát latolgatóknak nem ártana azon is eltűnődni, hogy ne a befizetett összeget, illetve a kapott támogatást nézzék csak, (Ez ugye kb.1:3, 1:4 arány.)hanem mondjuk a vámmentességet! Melyik magyar cég lenne vámmal is versenyképes Európában? Mennyibe kerülnének a boltban az Unióból származó termékek? Melyik nyugati cég dolgoztatna nálunk?
layous
Orbán nem páva, hanem pávián táncos.
Ahogy piros segget csinál a szájából.

s11.postimg.org/57fzk9npv/Red-baviaan-kont_900.jpg

Ez az ember nem fog békében megöregedni.
"Aki kardot fog, kard által vész el." - ismerős ez neked, te nagyon bárgyú keresztényietlen?
Azt tudtad, te népnemzeti fideszes, kdnp-s, hogy azért, mert te kereszténynek vallod magad, attól még nem leszel az?

Ha tudnád, mennyi mindent írhatnék...
De nem lehet, mert disznók elé nem vetünk gyöngyöt, és a kutyáknak sem, akik visszatértek a hányadékukhoz.

Szoktam viccelni de most nem viccelek: Armageddon, baby
Az egész világ bajban van, az egyre primitívebb politikusok miatt, és a bűnözők miatt, akik zsarolni képesek egész országokat.
Az izomagyúak és a vérprimitív politikusok, akik EGY közös nevező mentén, a PÉNZ mentén összenőnek.
Magyarország csak előrébb jár ebben a felhozatalban.
Azt észrevetted, hogy amióta a fidesz uralkodik NINCS SZERVEZETT BŰNÖZÉS Magyarországon?
Mintha elvágták volna.
Ez minimum érdekes...

Lehet, hogy hülye vagyok (nem), és lehet, hogy rosszul látom (nem).
gulyasgyula
@Perwool: Sajnos sok mindenbe igazad van de egyet azért látni-tudni kell nem a politikusok, Merkel kedvéért fektetett be az Audi , vagy a Merci nem is egy politikus kedvéért pakol össze ..A Brexit végét is ki kell várni ez is olyan mint az Oroszok elleni szankciók ..Lehet mérlegelni hogy kinek okozott nagyobb kárt az Oroszoknak vagy a szankciózóknak ..Ha nem álnak le a bevándorlók annak is nagyon csunya vége lehet ..Egyébként roszúl tudod a Magyar GDP nagy részét a Magyar kisvállakozók termelik bármenyire hihetetlenek is tűnik ..Nem kell előre futni a jövőt senki nem látja minden csak spekuláció ...
verőce21
@quadrocopter: (20:06) "A magyarok 70 százaléka azt pártolja, hogy Magyarország az EU tagja maradjon, tehát Magyarország az unió egyik leginkább EU-párti nemzete.”
- erről szól az a cikk, amit beidéztél te ökör.

@Clavigo: (19:46) Hiányzik neked, hogy elferdített címmel olvass információkat?
"Nőtt az EU-tagság támogatottsága" - erről szól az a cikk. (21:33)

A trollhomokozókat kerüljed! - mert nagyon megvezetnek. :)
bakegya
@gulyasgyula: és korrupció...pénz a köbön-e béli korintoszi lábakon állását sose fejtegeti a fogtecnikájában és ha eddig bárki rákérdezett annak rögvest befogja a száját,rezsibiztonságosok meg lehet számolni mekkorára dagadtak!
verőce21
@Aki Én: (20:38) Kicsiny troll barátom, magadról aztán nem kell kiplakátolni, hogy milyen műveletlen vagy! :)
quadrocopter
@verőce21: "Az Eu-n kívül is van élet" mesélte a hibbant, te Nagybarom, erről szól a czikk - te Minősített Ökör, ahhoz képest, hogy hányan támogatják az ország uniós tagságát - te Balfasz!
Ez neked persze rendkívül bonyolult, a czikk is értelmeseknek íródott!
Egy zsebszámolóban több az értelem, mint belőled 20-ban!
gulyasgyula
@Horizont: ..A Franciáknál 46 millióból hányan mentek el szavazni .??? Elegen van az embereknek a hazug pártokból ..Bár ki lesz Orbán után semmi nem változik sőt először adóemelések jönnek hívatkozva az előző kormányra ..Ukrajnába jobb az embereknek mint Janukovics idején volt ?? Lett több mint 10 ezer halott meg több 10ezer nyomorék , hány család lett ház nélkül ??? Mindez miért ??, A vezetők változtak a nyomor maradt ...Talán 5 millió elmegy szavazni abból 1.5-2 millió fideszes ..A többi össze--vissza szavaz hála a hatalmi vágyba szenvedő ellenzéknek ..De lehet hogy tévedek , mert én is csak találgatok az eddigi tapasztalatok alapján ..
Pálinkás Pál
@verőce21: Van élet az unión kívül is...nem emlékszel ki mondta vadbarom???
verőce21
@quadrocopter: (07:00) Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!
Megártott neked ez a lipsi homokozó! - hogy már olvasni is elfelejtettél?
Pálinkás Pál
@verőce21: lipsi...az mi??? vagy direkt vagy ilyen hülye???
verőce21
@Pálinkás Pál: Nagyon nívótlan ami itt művelsz! :)
quadrocopter
@verőce21: Te szerencsétlen húgyagyú ökör! Nem az volt a kérdés, hogy milyen apropóból mondta vazze, hanem, hogy mondta a gyökér!

Egyébként meg nem a Brexit kapcsán mondta először a gyökér, hanem - itt van neked, te f@sz:

"Orbán: van élet az EU-n kívül is
2002. február 1., péntek 06:00 Szerkesztőség
Bár az ország - mint Orbán Viktor fogalmazott - keményen megdolgozott azért, hogy csatlakozhasson az Európai Unióhoz, a magyarok el vannak szánva arra, hogy megőrizzék "nemzeti büszkeségüket", és (tovább) bővítsék gazdaságukat, amely az egyik legerősebb a posztkommunista Kelet-Európában. "Van élet az EU-n kívül is" - mondta, hozzátéve, hogy az ország el van szánva arra, hogy meghatározza jövőjét. Az Európai Unión belül vagy sem, a jövőnk gazdaságilag ígéretes - idézte a miniszterelnököt az AP."
(ujszo.com/cimkek/regi-online-kiadas/2002/02/01/orban-van-elet-az-eu-n-kivul-is)

A dátumot figyeld - te f@sz! Sikeresen igazoltad - hányadszor? - hogy mekkora ótvar-ökör vagy kis primkó!
karma1
@Perwool: Az elso beirasodhoz: igen, orban fosik, de ha bukik, akkor viszont nagy elszamoltatas lesz...
verőce21
@quadrocopter: (13:29) Jól megröhögtettél, te f@szkalap! Magad ellen hoztál példát? Külön öröm számomra, amikor az agyvérzésig korbácsolod az idegeidet. Jó úton járok úgy látom! :)

Sokat izzadtál, mire előkapartad ezt cikket? Az unió előtti időkben nem az érvényes, mint benne! Jó nagy öngólt rúgtál magadnak ismét az előbbivel!
Már eléggé hülyének érzed magadat? :)
quadrocopter
@verőce21: 1/ Kávézás közben röhögtelek ki, de azért beletoltam a szádba!

2/ "Sokat izzadtál, mire előkapartad ezt cikket?" aha, csak én értek a google keresőhöz, veled ellentétben - te pöcs! Kérj meg valakit, hogy segítsen eligazodni a pc-világban, nem röhögtetnéd ki magad ennyire! ( majdnem kiment a kávé!)

3/ nem tűnt még fel, hogy téged miért tartanak számon az átlaghülyék alatt?

4/ Kérj segytséget az értelmezéshez, 2002 nem mostanában volt, kérdezz meg egy ovist!
verőce21
@quadrocopter: Nagyon színvonaltalan, amit művelsz. Nem tudsz kijönni az ostobaságodból?
Nyomorult egy életed lehet.
Előre, Amigó! :)
quadrocopter
@verőce21: Aktuálisan a "színvonaltalan" a kedvenc "idegen" szavad - kiskabát?

Lapozd csak vissza a propelleres történeteidet, szépen sorban beletoltam a szádba a lőcsöt, mert elég nagy barom vagy hozzá, hogy be is fogadd! Nem volt nehéz!
Ismerkedj bőszen a google keresőjével, nem fogsz ennyire tudattalannak tűnni!
verőce21
@quadrocopter: Szánalmas vagy nagyon. :)
quadrocopter
@verőce21: Szar ügy belebukni a nagypofás baromságaidba - ez a sorsod!
Pálinkás Pál
@verőce21: Barátocskám,te vagy nívotlan meg a narancsagyú horda...jövőre ideje lesz titeket eltakarítani ,dúcséstól ,lézerjanistól ,gázos lörincestől!!!
Clavigo
@verőce21: Hülye vagy...Remélem,,nem voltam félreérthető..
verőce21
@quadrocopter: (15:34) Neked pedig az a sorsod, hogy ma is belevertem az orrod a sz@rodba!
verőce21
@Clavigo: Szóval hol van a cikkben, hogy a magyarokra mondta Orbán, amit szajkóztok?
Mert addig csak hülye vagy - remélem én sem voltam félreérthető! @Horizont: @Pálinkás Pál: Álmodozzál Pál!
quadrocopter
@verőce21: Szar ügy ennyire álmodozó skizofrénnek lenni, mint te - nem? Égett szagot árasztasz, közben ismerkedj a guglival, egyedül csak az segíthet(ne) rajtad, bár azt is értelmeseknek hozták létre!
Kérj segítséget hozzá - az oviból!
verőce21
@quadrocopter: Hagyd már a szamárságodat, Ökörkör! Már megint olyat állítasz - a Google-val kapcsolatosan - amit valószínűleg jobban kezelek nálad! :)
Leégtél ismét az állításoddal és nem tudsz szokás szerint veszíteni! Öngól! Érted te Ökör?
quadrocopter
@verőce21: Aha, azért nem találtál rá az orbáni korai mondásra - mi, te szerencsétlen gibbon!

Itt van a szopásod, hogy tudd - többek között - mit nem tudsz:
" Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!"

A kormot is mosd le magadról - te kis méreten aluli!
verőce21
@quadrocopter: (19:17)
Akkor mutasd meg, hogy Orbán a magyarokra, és nem a britekre mondta "a kérdéses idézetet". Mert ha nem, öngól! (És a többi idiótának is.)
Érted te Barom?

24.hu/belfold/2016/12/01/orban-szerint-az-eu-n-kivul-is-van-elet-de-nem/
Clavigo
@verőce21: Igazad van vazzzzze...A csuti Bumburnyák a pirézekre gondolt,,nem a magyarokra,,,mikor kiröfögte magából,,,hogy az EU-n kívül is van élet...Ne válaszolj Féleszű,,nem kell. Veled szót váltani vazzze...mint sajtreszelővel rejszolni. Marharépa.
verőce21
@Clavigo: Olvasd el a fenti beírásom, mert neked is szól Marharépa.
Ördögvadász
@quadrocopter: a herélt ökör csordát megolvassuk. A selejt marhák hátra!
Clavigo
@Ördögvadász: Másik észkombájn...Már csak pont te hiányoztál ide,,,mint egy falat [email protected]élgessél @verőce21: ner-társaddal egy kicsit...
quadrocopter
@verőce21: Látod mekkora ökör vagy nyuszifül? 2001-ben hol volt még a brit kilépés az unióból?

Hiába tettem be kifejezetten annak a gyengén múködő agyadnak, hogy " 2002. február 1., péntek 06:00 Szerkesztőség" meg ezt: (ujszo.com/cimkek/regi-online-kiadas/20...? Te gyengécske, vazze a lemerült li-po akuban több értés és értelem van, mint körülötted és benned!
Érted Nagy Ökör?
Ördögvadász
@Clavigo: a nagy mafla hátra! A selejtek mögé!
Clavigo
@Ördögvadász: Én nem tartozom a családodhoz ,,ember.
verőce21
@quadrocopter: (19:56) Horogra akadtál most is, Bugris!
Kit érdekel az Unió előtti állapot? a hitegetés? -lehetett olyannal vigasztalni, van élet kívül is.

Arra válaszolj, amit (20:06)-ban belinkeltél, hol van a cikkben, hogy Orbán a magyarokról azt nyilatkozta 2016-ban, van élet kívül is? -és nem a britekről?
Várom mielőbbi válaszodat!

ebben:
24.hu/belfold/2016/12/01/orban-szerint-az-eu-n-kivul-is-van-elet-de-nem/
verőce21
@Cefi: Magadat elemezzed!
Sikertelenségi élményeid neked lehetnek! :)
qxy
Vagyis, ugye ez az hogy akkor is kirabolhassa a Magyarokat ha már nem szabad, de tőrvényes lesz.
Akkor ez ugye a nép elleni olyan dolog ami nem rég volt hogy meg akarták merényelni ezt a faszt.
Na cigány gyerek. figyejjé csak ide? B terv? adok én neked olyan bé tervet hogy a luk a fejedbe olyan hangot fog adni mint az orgona síp. Ezt vedd merényletnek vagy aminek akarod. Tudod cigány gyerek, ez olyan mint a dzsungel. .- Minden ehető ." még te is "
qxy
@Cefi: mijééé ? mi a baj? az hogy ehető?Nem én eszem meg hanem a fene
Cefi
@qxy: Így már érthető. Mert amúgy a vak oroszlán sem...
qxy
@Cefi: Tudom tudom. A kannibál is kilökné a tányér szélére de ez van .
Cefi
@qxy: Így lesz egy kannibálból vegetáriánus.
quadrocopter
@verőce21: Itt van a buktád, sötét, nem szívesen nézegeted, mi?

" Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!"

Nem arra mondta - "te szerencsétlen barom" - amint a 2001-es anyag is igazolja - "te barom"!

Nem tudsz kimászni a baromságodból?
Cefi
@quadrocopter: Akiről szó van: @verőce21: kár rá az időt energiát pazarolni erre a véglényre.
A legegyszerűbb jellemzés róla, és fajtársaira: sosem voltak barátai. Nem is lesznek. Leélnek egy életet hazudva, sekélyesen, barátok és őszinte érzések nélkül. Primitív véglényekként bemagyarázzák maguknak hogy ez így van rendben; Mindíg kell egy segg, amit nyalhatunk, van egy f@sz amit szophatunk. Szánalmas, apa nélkül felnőtt, elnyomott beteg elme birtokosa. Az a fajta, aki tiszteli az őt megalázó primitív "embereket".
verőce21
@Cefi: (15:41) Ez a jellemzés valószínűleg rád vonatkozik! :)
quadrocopter
@Cefi: Eddig mindig rákapaszkodott a lócicire!
Idevezet az ismerethiány és az azzal párosult nagy pofa!
Nézd meg azt a vergődést, amit ebben a tárgyban itt művelt, keresi a menekülési lehetőséget, a saját ostoba mondatait is letagadná, de ez már nem megy!
verőce21
@quadrocopter: (15:10) Abból (Unióból) nem léphettünk ki 2001-ben, amiben még nem is voltunk benne!
Várom a válaszod továbbra is, mikor mondta Orbán - amióta az Unióban vagyunk -, hogy ki kellene lépnünk onnan? Dringend!
(Nagyon fontos tisztáznunk, mert elejét kell venni a sok lipsi hazugságnak.)
quadrocopter
@verőce21: " Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!"

Csak nem jön össze neked ez a menekülési próbálkozás még akkor sem, ha közben kiegészítésekkel próbálod terelni a választ!

Maradéktalanul megkaptad a választ, az idézett mondatodban egy árva szó sincs a Brexitről, a Genyó már a Brexit előtt jóval megtette az inkriminált kijelentését - és ennek értelmezéséhez akadémiai fokozat sem kell

Megtaláltad volna a helyes választ, ha értenél a kereséséhez, de az, amit egy 6 éve, méár olvasni tudó is profi szinten megtesz a gugliban, neked nem ment, vagy meg sem próbáltad!
Helyette téped magad és vered a nyálad, próbálkozol kikecmeregni a dágványból, de az önigazolás sem megy!
Eddig mindig igazoltad a rólad kialakult képet és rendre bele is buktál az ostobácska konokságodba.
Akinek nincs esze, annak legyen notesze - vagy guglija!
Cefi
@quadrocopter: Szánalmas szardarab. Hazátlan, elvtelen, tanulatlan suttyó. Apakomplexussal. Neki az apa röfögő, csüngőhasú, varanygeci, 0 intelligenciahányadossal rendelkező köztörvényes tolvaj, hazaáruló szardarab. Hisz ő maga is az.
JAJMÁR
Kinek nincs mindig B terve?

Hát az lenne a "dolga" az ellenzéknek és az okos szaktanácsadóiknak, hogy minden mások A és lehetséges B terveire is válaszul v. megelőzve A és B terveket találjanak.
Jobbakat
Mint az ellenfél.
verőce21
@quadrocopter: (17:20) Nem tudsz menekülni, hiába kapálózol és magyarázkodsz, bekaptad a horgomat rendesen! Sőt, hálóba is kerültél, mint a ponty!

Szóval az a cikk így szól, amit belinkeltél:
"A brit EU-tagság megszűnéséről szólva a miniszterelnök kijelentette: a britek számos kérdésben stratégiai partnerek voltak az EU-n belül, így most az unió gyengébb, mint eddig. Magyarország ezt szomorúnak tartja, de én úgy gondolom, hogy nyilvánvalóan van élet az Európai Unión kívül is, és ha egy szuverén nemzet van annyira bátor, hogy meghozza ezt a döntést, akkor mi sok szerencsét kívánunk neki."
Az angoloknak kívánta a brexit után, te szemétláda, hazudozó, senkiházi! Vetted te Barom?

Meg ne halljam tőled/ tőletek mégegyszer, hogy orbán ki akarja léptetni Magyarországot az EU-ból, mert hazudtok, reggel, délben meg éjjel!
Besz@rtál az erőlködéstől, de bizonyítani azt nem tudod, csak az ellenkezőjét a cikkeddel, te Szerencsétlen, Agyalágyult, Hülye Vénember!
JAJMÁR
Làtom megy a vita a nyilvánvalón :)
Miért is kérdeznénk az embert, aki éppen Európába igyekszik, hogy miért elfele megy? Hogy is állíthatnánk olyat, hogy rossz az irány?
Am ő olan okos és nagy magyar, hogy ő mondja meg hol van Európa! Meg hogy merre!
Európa van rossz helyen na!
verőce21
@JAJMÁR: (22:52) És mondd csak, Te jó helyen állsz? Látsz tőlem? :)
JAJMÁR
@verőce21: Nem egyfelé nézünk.
Innen, Európából Te nem is látszol.
Ez jutott neked, itt villogtathatod - az általatok létrehozott :))) blogon - az egyre gyengébb populista okoskodásodat. Csekély érdeklődést kiváltva.
verőce21
@JAJMÁR: (21:15) Elpotyogtattam az ilyenkor kötelező krokodilkönnyeket, milyen távol messze van hazám...
A mi Európánk jóllehet nem olyan "színes", mert nem vagyunk hajlandók szerepet vállalni a baloldali magyar értelmiség "hatalmas érdeklődést" kiváltó szektáiban. :)
quadrocopter
@verőce21: Még szerencse - te ökör - hogy rajtad kívülitt értelmes, olvasni tudók is vannak! Beégtél, mint a Trabant relé! (Neked lefordítom: mert műszaki analfabéla (is!)vagy:jelfogó!)

Az idézett baromságodra megkaptad az echte választ! 2001!
verőce21
@quadrocopter: Olyan kilépési utalást mondjál te Ökör, ami az EU-ba való csatlakozás után történt! 2004 előtt nem lehetett kilépésre biztatni, amiben nem is voltunk benne!

Ezóta már találhattál volna olyat, ha annyit foglalkoztat téged ez a dolog! Ennek hiányában csak egy ótvar hazudozó Bugris vagy!
quadrocopter
@verőce21: " Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!"

Egyébként meg nem a Brexit kapcsán mondta először a gyökér, hanem - itt van neked, te f@sz:

"Orbán: van élet az EU-n kívül is
2002. február 1., péntek 06:00 Szerkesztőség
Bár az ország - mint Orbán Viktor fogalmazott - keményen megdolgozott azért, hogy csatlakozhasson az Európai Unióhoz, a magyarok el vannak szánva arra, hogy megőrizzék "nemzeti büszkeségüket", és (tovább) bővítsék gazdaságukat, amely az egyik legerősebb a posztkommunista Kelet-Európában. "Van élet az EU-n kívül is" - mondta,...
(ujszo.com/cimkek/regi-online-kiadas/20...)

Magadat se érted, mi? Nem csoda...egy led-lámpa hozzád képest a szuper intelligencia!
verőce21
@quadrocopter: Hiába vered magad a földhöz, csak az látszódik, hogy ostoba Barom vagy, aki nem tud veszíteni! Az agyadra ment a frusztrációd!
Releváns nyilatkozatot kérek. 2004 utáni nyilatkozatot mutassál!
quadrocopter
@verőce21: Beszoptad a baromságod? Muszáj volt, mi? Az nem kéne, hogy milyen hangsúllyal mondta? Te f@sz!
verőce21
@quadrocopter: 2004 utáni nyilatkozatot kérek te f@szkalap, azUnióból kilépésre való felhívásra.
verőce21
@quadrocopter: Vigyázz magadra ilyen számodra eleve vesztes vitákkal, mert egyszer egy idős ügyvédet úgy felidegesítettem a saját ostobaságával, hogy a rákövetkező éjjel agyvérzést kapott és másnap reggelre meghalt! Nem tudta feldolgozni szegény. Sajnálnám.
Nagyon közel állsz ehhez, csaxólok.
quadrocopter
@verőce21: " Ezt az angolok kilépésére mondta, te szerencsétlen Barom!"
Ebben nincs időhatározó - te f@sz!

Erre mit kaptál a buta fejedre?

""Orbán: van élet az EU-n kívül is
2002. február 1., péntek 06:00 Szerkesztőség..."

Van még felesleges nyöszörgésed a szopcsi után? Mert a verőce péntek lezárva!
verőce21
@quadrocopter: (19:43) Természetesen nincsen igazad és ráadásul hazudsz is!

Keresd fel panaszmentesen is az orvosodat, hátha segíteni tud rajtad, főleg a vérnyomásodon.
quadrocopter
@verőce21: Na, milyen volt a mélytorkos - kistorkos?
verőce21
@quadrocopter: (20:07) A mélytorkosság már neked vált életmódoddá! Szemléletesebb már nem is lehetne! :)
JAJMÁR
@verőce21: Nem érdekel, hogy éppen hol van kedved szerepet játszani.
Európából egy van és nem a tiétek, hogy képzeled?
De ha egy közösség alapvető, közös értékeit semmibe veszi valamely tagja, hiába kiabálja, hogy közéjük akar tartozni. Európainak lenni nem pusztán földrajzi kérdés. Mindegy hol vagy, mi vagy, te màr lemaradtál. Ti lemaradtatok.

Európát nem értitek, csak hasznot húzni akartok belőle, mint mindenből.
Soha nem tartozhattok oda. Alapvető okokból.
verőce21
@JAJMÁR: Addig is legalább megmentjük Európát a migrácsaitoktól és liberális-idiotizmustól, nem utolsó sorban a hazai lipsi-fekélyesektől. :)
Ördögvadász
@JAJMÁR:te örülsz, hogy oda tartozol. Európához tartozol. A fasiszta diktatúrához tartozól.
Beetettek, átvertek, de nem vagy egyedül. Csak a butaság az, ami szégyen.
Nekem a szabadság mást jelent, haver. Ahhoz, hogy bizonyos dolgok fölött szabadon ítélkezni tudjak, nincs szükségem a hazug babiloni szisztemre.
A hitedet feladtad, magadra vess. Káosz van itt, haver. Káosz, amerre csak ellátsz. Ha látnál..
Hogy szól a luciferi fasiszta tanítás? Egyszer káoszt kell teremteni, hogy a káoszból majd Lucifer megmenthessen. És akkor majd vissza sírod Órbánt, haver.
Mert a pharaó shabbatot nem ismer.
JAJMÁR
@Ördögvadász: Benned a kàosz! Az ömlik belőled ész nélkül .
Nem vagyok a haverod és nem is leszek!
Ördögvadász
@JAJMÁR: minél nagyobb a káosz, annál közelebb a vég, haver.
Ne aggódj értem haver, bennem még megmaradt a hit. A hit, amirõl te csak álmodni tudsz!
Desischado
Nekem is van tervem. Egy baseball ütőt a fejeden széttörni, te agyatlan parazita! Menj a B terveddel a kénköves pokolba!
Cefi
@Ördögvadász: Na idefújt a szél te szarházi orbánfasszopó? Gusztustalan gyilkos fideszbérenc, takarodj vissza a csuti zsírvarangy valagába te köztörvényes tetü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.