Ostoba módszert alkalmaznak Orbánék. Teljes propagandagépezetüket hetekre-hónapokra ráállították egy nem létező ügyre. Az ágy alatt is a Soros keresgélés, üldözési mániás agyatlansága folyik. Csak a kormány odali B-közép (ni-a, ni-a, Orbánia) nem veszi észre, hogy milyen kínos az újabb és újabb „titkos összefüggések feltárása”. Ha nem lenne véresen komoly a tét, felhőtlen kacagással fogadhatnánk, ahogyan Orbán táborában a „szálak (már megint) Soroshoz vezetnek”.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lassan mondom, hogy ti is értsétek; Orbán ideális ördögöt talált magának: zsidó, amerikai és nagyon gazdag! Nép az isten adta nép mely... no szóval ilyen orbán-féléket választ az erre vevő! =))
namihami
Még egyszer? Dehogy újra és újra-ismét és ismét.
Az Orbánék, főleg a Nyugat ilyen masszív ellenállása miatt, régen dobták volna a Sorost, de így, pláne a közelgő választás előtt, már nem nagyon van idő egy újabb nevet beetetni a nyájjal. Messze nem számítottak ekkora és ilyen nemzetközi reakcióra. De mint a kutya a lábtörlőt, már nem tudják elereszteni. Ezt már ismerik (persze csak a nevet) és egy új név megutáltatása, pont mint egy új terméké, fokozott piaci tevékenységet igényelne. A pénz meg lenne hozzá, de az idővel már szűkösebben vannak. Ezért kell a már köztudatba bedobott ember. Még akkor is, ha kezd lerágott csont lenni. De a birkának se új kolompos kell, elég ha a régi kolomp szól.
A helyzet változhat, de csak egy sikeres választás, tehát bőséges idő esetén. Addig be kell érni a fő irányvonallal, aki mellé csak közkatonákat lehet állítani. A tábornok helye fix.
RonaGyuri
lassan mondom, hogy ti is értsétek; Orbán ideális ördögöt talált magának: zsidó, amerikai és nagyon gazdag! Nép az isten adta nép mely... no szóval ilyen orbán-féléket választ az erre vevő! =))
Perwool
Elmebeteg kormány, amelyik minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt. Bármi kritika éri a Fidesz, az egyetlen válaszuk : Soros
ki hiszi ezt el?
Sajnos itt tartunk . Az ilyen szintű beteg összeesküvés-elméleteknél...
Fura fazon Soros!
60 évesen még küzd a szabadságért, a demokráciáért, hátrányos helyzetű fiatalokat támogat, jótékony célra áldozz dollármilliókat, taníttatja a későbbi magyar miniszterelnököt, minisztereket...
86 évesen meg világuralomra tör és a civilizáció elpusztítására. Orbán sírva fakadna, ha Soros itt hagyná az árnyék világot, vagy Brüsszel felhagyna a kvóta dologgal. Kereshetne új mumust, amitől meg kell mentenie szeretett nemzetét.

„Megmentik újra és újra a hazát, valahányszor saját profitjukat kell megmenteni. Ha háborút nem csinálhatnak, hát csinálnak háború-félelmet, s bebörtönöznek jámbor rajongókat, hogy a nép elhiggye, veszélyben a haza.”
(Ady Endre)
justhpeter
Nézetem szerint a sorosozás már csak az agyhalottakra hat. Nem tudnak konkrét esetet felmutatni, amikor Soros támadott volna. Arról nem beszélve, hogy egy 87 éves embertől kellene félnie egy országnak ?
Sámannus
Sorosozás közpette a magyarok nyomorgatása zavartalanul folytatódik Orbán fordulj fel ahol vagy
Perwool
@justhpeter: "amikor Soros támadott volna."
Sőt!
Soros 2010 októberében a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül egymillió amerikai dollárt adományozott az október 4-én bekövetkezett magyarországi Ajkai vörös iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítésére"

A magyar kormány? Még felelősöket sem talált...
Üljön át egy másik gátra...

Soros! taníttatta fizette a tanulmányait, aztán harminc év múlva szembeköpi! Gerinces!
444.hu/2016/05/26/kozlemenyt-adott-ki-a-fidesz-soros-gyorgy-vedelmeben?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201610

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.