Fót — A tűző napon, a kocsiba zárva hagyta alvó gyerekét egy anya az egyik fóti bevásárlóközpont parkolójában szerdán. Kiderült, hogy egy asszonyt keresnek, aki a 2 éves gyermekét a parkolóban álló kocsijában hagyta, miközben ő egy kisebb gyermekével vásárolt. Információink szerint az asszony azzal védekezett, hogy a gyermek éppen aludt, ezért nem akarta felkelteni, inkább a kocsiban hagyta.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az ilyen hülye kur4vát be kellene zárni egy a napon álló autóba úgy fél órára!!!had izzadjon egy kicsit!!!
1magyar
Autóra hogy telik egy ilyen némbernek? Meg sem érdemlik a gyereket az ilyen felelőtlen szülők.
Én letöltendőt adnék minden ilyen baromnak!
emerencia
Tavaly nyáron egyes áruházak bejáratainál ki volt írva, hogy a kutyát ne felejtsék az autóban.
dr. prédikátor
Az ilyen hülye kur4vát be kellene zárni egy a napon álló autóba úgy fél órára!!!had izzadjon egy kicsit!!!
emerencia
@Horizont: Számtalan ember hagyja kint az értékeit az autóban. (pl. pénz.) A szemüveget otthagyni pl. már olyan, mintha nemzeti sport lenne. A kis számú személyzet pedig vevőorientáció címén töltse a munkaidejét felolvasással. A gyereket is sokan kint hagyják télen-nyáron, majd hivatkoznak rá és elvárják, hogy minden ügyüket pikkpakk intézzék el a többi vásárló hátraszorításával. Itt is mint az élet számtalan területén, a becsületes, felelős magatartású egyének kerülnek hátrányba a felelőtlenekkel szemben. Ez nincs jól, ezen a mentalitáson kellene végre változtatni.
1magyar
@emerencia: Hallani, hogy elloptak az autóból 1-2 millió forintot. A rendőrségnek nem is szabadna az idejét ilyen "csip-csup" ügyekre pazarolni.
Aki ennyire hülye! A biztosító sem fizet a lakásban tartott pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.