Felújítják és bővítik a Kisvárdai Református Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületét. A beruházásra 920 millió forintot nyert a fenntartó Kisvárdai Református Egyházközség az Iskolafejlesztés a minőségi oktatás feltételeinek megteremtése érdekében elnevezésű pályázaton. A beruházás alapkövét Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter tette le vasárnap.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
tenytar.blog.hu/2017/06/22/kisse_mar_tulszereti_az_allam_az_egyhazakat
Kissé már túlszereti az állam az egyházakat
2017.06.22. 08:06 OrianaF

A következő tanévben az állami iskolába járó gyerekek támogatása 58,3 ezer forintra csökken, míg az egyházi iskolákba járóké 200 ezerre nő. A különbség az intézmények között tehát 3,4-szeresére növekszik. A különbség a dologi költségeknél jelentkezik igazán, nem a tanárok fizetésénél. Mindezek ismeretében úgy tűnik, hogy az állam súlyosan diszkriminálja saját intézményrendszerébe járó diákjait, vagyis az összes diák 80 százalékát, miközben tavaly egy kormányrendelettel 118 milliárdos támogatást ítéltek oda az egyházaknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.