Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok.

A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Neki se kell bejutni az első ötvenbe a világválogatón...
RonaGyuri
a téma, pontosabban a TV-műsor kapcsán írtam:
Nomen est omen

Jó, sőt igen jó a műsorvezető választása

Tegnap esti távirányító csattogtatás során két adón (mindkettő az un. közszolgálatiakból) is ugyanazt a műsort (na jó, amit helyette adtak) közvetítette. Valamiféle „szépségverseny” eredmény-hirdetése folyt. Az, hogy maga a produkció egyértelműen a gagyi kategória az következik a műfajból és csak rátesz egy lapáttal a rendezők (Sarka Kata és a Rogán Cecília) személyisége. Azonban a két műsorvezető idétlen vinnyogása még ezt is túl tudta múlni.
Ma reggel olvasván a híreket „Az est házigazdája Tatár Csilla és Harsányi Levente volt.” rájöttem, hogy a fér…, akarom mondani a hím-nemű egyed neve a jobb jelző! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.