"A jövőben csak a teljes fideszes kontroll alatt álló levéltár szolgáltathatna bizonyítékot az ügynökmúltra. Aktanyilvánosság szégyenletes módon eddig sem volt, a homályos múltú potentátok viszont soha nem tudhatták, milyen forrásból bukkan elő valami rájuk nézve terhelő információ. Mostantól viszont egyetlen forrás lesz: csak a Fidesz! " - így összegezte még a parlamenti szavazás előtt a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a volt LMP-s politikus, Schiffer András az úgynevezett ügynöktörvény csütörtökön elfogadott módosítását. Schiffer korábban 14 alkalommal nyújtotta be az állambiztonsági múlt feltárását célzó törvényjavaslatát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mitől félnek? Az igazságtól, és remegve várják, hogy távozzanak az élők sorából a szörnyű titkaik tudói.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
Mitől félnek?Ugyanattól,mint az 50-60-as évek uralkodó osztálya.
JAJMÁR
A kontroll mellett az se mindegy, hogy még irányíthatóvá is válna, hoppá ellenzék!
Clavigo
@Manhattan: Úgy bizony...Orbáncsicskák ,,egytől egyig. ( lmp ).
bakegya
@Clavigo: @JAJMÁR: @Manhattan: a kétharmadjával ez az erőszakos törpe-a vén buldoggal a háta mögött mindent lepapiroztatott-a veje a nemzetvője a tiborcz pityu megmondta-tessék betekinteni a "köziratokba"minden szabájos és senkinek semmi köze hozzá-az még igazán egy kis g...!!!-sajnos van belőle sok!
Eladott Ország
A koraszülött, hátrányos helyzetű, terrorizált, játékok és játszótársak hiányában felnőtt, tudathasadásos, elhízott miniszterelnök senkiházi hazát leromboló, a népet lenyúzó, a nép érdekei ellen a saját klikkje meggazdagodásáért kormányzó, hazaáruló, nemzebiztonsági kockázatot jelentő, zsarolható és ki tudja már mit játszott át az oroszoknak – Orbán nevű gazember politikai, gazdasági ámokfutásának és szarházi korrupt bandájának lelepleződésétől.
Eladott Ország
A fidesz , szarházi korrupt, tolvaj , hazaáruló banda. Lóf*sz volt itt nem rendszerváltás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.