"A jövőben csak a teljes fideszes kontroll alatt álló levéltár szolgáltathatna bizonyítékot az ügynökmúltra. Aktanyilvánosság szégyenletes módon eddig sem volt, a homályos múltú potentátok viszont soha nem tudhatták, milyen forrásból bukkan elő valami rájuk nézve terhelő információ. Mostantól viszont egyetlen forrás lesz: csak a Fidesz! " - így összegezte még a parlamenti szavazás előtt a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a volt LMP-s politikus, Schiffer András az úgynevezett ügynöktörvény csütörtökön elfogadott módosítását. Schiffer korábban 14 alkalommal nyújtotta be az állambiztonsági múlt feltárását célzó törvényjavaslatát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Mitől félnek? Az igazságtól, és remegve várják, hogy távozzanak az élők sorából a szörnyű titkaik tudói.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A cikkből:

"Hadházy hozzátette: “26 éve szembesült a magyar közvélemény az első olyan ügyekkel, amiben politikai játszmában használták az ügynökaktákat. Hogy ennyi idő alatt aktanyilvánosság hiányában hány embert zsaroltak és állítottak a saját oldalukra a mindenkori titokminiszterek, aktív és volt titkosszolgák vagy a pártok piszkos munkát végző mindenesei, azt talán csak az állampárti titkosszolgák máig fennálló informális hálózata tudná megmondani.”"
Béla333
Most herélik ki éppen az ügynökakták nyilvánosságra hozatalának az időzített bombáját:

"A módosítás szerint, ha valaki fél éven belül nem adja át a birtokában lévő régi állambiztonsági iratokat, akkor a dokumentum elveszíti bizonyító erejét. “A módosítás nem elsősorban az illegális iratbirtokosokat üldözi, hanem az igazságot. Mitől tetszenek félni?”– összegezte a véleményét a módosításról Schiffer. "
nezelodo
Mitől félnek? Az igazságtól, és remegve várják, hogy távozzanak az élők sorából a szörnyű titkaik tudói.
Aki Én
Egészen megdöbbentők a cikk alatti hozzászólások is. Egyik ,,kedvencem":
,,Igazsagtalan lett volna ezekkel az aktakkal lenyegeben artatlan emberek ezreit megalazni, kiszolgaltatni, a csocseleknek, mert a valodi, komoly, sulyos informaciokat tartalmazo aktakat, mar 87-88 -ban megsemmisitettek az MSZMP-sek, vagy is az utodpartjuk a mostani mszp.
A Gyurcsanyek, Botkaek, Hornek, minden terhelo adatot megsemmisitettek annak idejen. Ami megmaradt az csak arra jo, hogy azokat az embereket, akiket annak idejen kinzassal, fenyegetessel, zsarolassal ugynokke kenyszeritettek, azokat most ujra meghurcoljak az mszp bunei miatt.
Ezert jobb, hogy nem hozzak nyilvanossagra."

Mennyire butának kell lenni ehhez?
magyarbakancs
Ennél mocskosabb párt nincs mind a Fidesz.
Mindent uralni.vezetni,mindenbe beleszólni akar.
Az életnek nincs olyan területe amibe ne dumálna belevásárlási ,szokásoktól,az élet vezetési tanács adásig mindent uralni,vezetni,felügyelni akar.
Olyan mint a nagy szem indián torzsfonók.
Dakota?
nezelodo
@Aki Én: Megvan ehhez a meséhez a mosott agyú hívőbázis. Ha nem hiszi, a kitömött zsebe meggyőzi.
RonaGyuri
@Aki Én: a megsemmisítő MSZMP-seket elsősorban a másik utódpárt környékén kell keresni! Őfenesége nagy mentorai között! =))
RonaGyuri
@Béla333: jaj Béluska!!! =))
egyébként ha már Hadházy féle dokumentum, abban a legjellemzőbb az aláíró személye! =))
Arra, hogy kik, sőt gyakran mik, jellemzik igazán a gengszterváltás arra a legjellemzőbb a derék Hóbagoly maga! =))
nezelodo
@RonaGyuri: Az ex KE-t kifelejtetted, és persze sokakat a jelenlegi rezsimből.
bakegya
@nezelodo: A bűnök tudói is tettestársak-megkockáztatom "röhögő örökösök"mindenképpen-hosszú fideSS LISTÁT már írtak többet többen is.
Orbán Erdogán haverja mintájára készíti elő a holnapot...Sajnálatos de a magyar nép nevében egy bűnözkkel telepakolt hátizsákjában-IDŐZÍTETT TERRORBAN VEGETÁLTATVA TARTJA AZ ORSZÁGOT-PONTOSAN ÚGY MINT SZTÁLIN,MAO,DE A KOUNK BERLUSZKÓNIJÁNAK ROSSZABBIK VÁLTOZATA IS EZ A TÖRPE MAGYARKODÓ MÉSZÁROS(takargatni emberiség elleni vétek az aktákat is,de a kis g..fityiSS PÁRTKATONASÁGOT IS)
bakegya
@RonaGyuri:előző életem, a somogyi erdeim aljáról hallhatjuk vissza huhogni!-úgy terpeszkedett oda mintha azok a termőhelyek az ő -és a nemzet fő uzsorásának saját gyökereinek birtokai lettek volna.Na és hát valóban a ma már független MSZMP AJÁNDÉKAI-
gyenesei-szita szűrő mint tudhatjuk és kapkodhatjuk a fejünk milyen fejlődő EURÓPAI városok nagy-bir-to-kussai-célzatos nyelvújítással élve!!!
RonaGyuri
@nezelodo: ahogy a klasszikus szovjet vicc második sub-poénja mondja: melyiket? =))
Manhattan
Annyira szeretném tudni , hogy hol a büdös rossebbe volt a politikától visszavonult Bandi a következő történeteknél!?
-Manyup
-Rokkantak ügye
-Deviza hitelesek ügye
-Queestor ügy
-föld, trafik ügy
-Letelepedési kötvényeken keresztül az ország kiárulása
-Paks...
papa.49
@Manhattan: Nagyjából a parlamentben...
Clavigo
@Manhattan: Nem kapott megbízást a felcsuti Főnöktől...,..
Manhattan
@Clavigo: Azt mondod, az LMP fidesz bérenc? Nahát!...
Béla333
Ez már annyira abszurd DK-s gondolkodás, hogy az LMP azért terjesztette be az ügynökakták ügyét vagy 14 szer, mert Fidesz bérenc?
Aki meg nem látta az elmúlt években, hogy az LMP a legelkötelezettebben, megalkuvás nélkül ütötte a Fideszes disznóságokat, az szerintem semmit sem látott itt az elmúlt években.
Hány feljelentés után veszik ezek észre, hogy valaki nem csak pofázik a korrupció ellen, hanem mondjuk hétről-hétre korrupcióinfót tart! (Hadházy) Megteszi a feljelentéseket!
A DK-nak meg nem sumákolni kellene, azokat piszkálni, akik valamit tesznek is a disznóságok ellen, hanem nekik is TENNI kellene.
Apropó! Hol vannak a bizonyítékok, amivel Gyurcsány hónapok óta hülyíti az embereket?
Manhattan
Előretolt helyőrsége a FideSS-nek! Kétszer asszisztáltak már a 2/3-ához. Leszerepeltek egy életre!
quadrocopter
Ne felejtsük, hogy Orbán fedőneve "Győri Gábor" volt, mint társadalmi kapcsolaté, Kaposvár sem véletlenül Krakusvár, mert ezek hamarosan eltűnnek a levéltárból!
Béla333
Hál'Istennek nem egy csökött agyú DK-s bennfentesnek kell hogy megfeleljen az LMP, hanem a választóknak! Eddig mindig, önerőből jutottak be, nem úgy, mint a DK, akik ezt még soha nem tette meg.
Egyébként meg már mindenki azt mondja, hogy a Gyurcsány és az Orbán egymást esetenként ki/megsegítve próbálják meg elérni, hogy ők maradjanak egymás kihívói, akik egymást soha el nem számoltatják!
Mocskos hazug DK-s/Gyurcsány manipuláció!
hetöndöe
Mitől félnek?Ugyanattól,mint az 50-60-as évek uralkodó osztálya.
JAJMÁR
A kontroll mellett az se mindegy, hogy még irányíthatóvá is válna, hoppá ellenzék!
Clavigo
@Manhattan: Úgy bizony...Orbáncsicskák ,,egytől egyig. ( lmp ).
bakegya
@Clavigo: @JAJMÁR: @Manhattan: a kétharmadjával ez az erőszakos törpe-a vén buldoggal a háta mögött mindent lepapiroztatott-a veje a nemzetvője a tiborcz pityu megmondta-tessék betekinteni a "köziratokba"minden szabájos és senkinek semmi köze hozzá-az még igazán egy kis g...!!!-sajnos van belőle sok!
Eladott Ország
A koraszülött, hátrányos helyzetű, terrorizált, játékok és játszótársak hiányában felnőtt, tudathasadásos, elhízott miniszterelnök senkiházi hazát leromboló, a népet lenyúzó, a nép érdekei ellen a saját klikkje meggazdagodásáért kormányzó, hazaáruló, nemzebiztonsági kockázatot jelentő, zsarolható és ki tudja már mit játszott át az oroszoknak – Orbán nevű gazember politikai, gazdasági ámokfutásának és szarházi korrupt bandájának lelepleződésétől.
Eladott Ország
A fidesz , szarházi korrupt, tolvaj , hazaáruló banda. Lóf*sz volt itt nem rendszerváltás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.