Átírták az élelmiszerkönyvben, hogy mi számít rozskenyérnek, vagy teljes kiőrlésűnek. Nem lesz olyan, hogy házikenyér, változik a sótartalom is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, mi van? meszaros belenyult a malomiparba is??? Nemaaaaaa'...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, mi van? meszaros belenyult a malomiparba is??? Nemaaaaaa'...
Nessy
Tényleg ízetlen kenyeret lehet majd csak kapni? Mindig kevés sót fogyasztottam, de már most is meg kell sózni a vajas kenyeret, mert ízetlen a kenyér.
Aztán kiderült a labor leletemből hogy alacsony a Na és Cl értékem, egyek kicsit sósabban. Na, most legyek vallásos!
magyarbakancs
@Nessy: Sótlan lesz az élet?
Hát megint egy dolog amihez a Fidesz jobban ért még a kenyérsütéshez is.
Soótlan egy emberek ülnek a soraikban.
Nessy
@magyarbakancs: Gondolom, ha neki vinne ki a pincér az előírt sóval, füszerezéssel készült pacalt, vagy csülök pörköltet, kiverné a hisztit!
Ma már a "csemege kolbász" is sótlan, sok helyen ízetlen.
De hát nem kell annyit enni!
magyarbakancs
@Nessy: Az Afró -Amereikaiak a Mississippi vidéken sósan esznek ,és nem tudják a szervezetük tolerálni a béta -receptor blokkolókat.
Pálinkás Pál
Öngólt lőttök fideszmajmok...hozzányúltok a kenyérhez is??? pedig fényes példa a szakmaiságotokhoz a menzákon gyűlő moslék egy-egy étkezés után!!!Az én egészségemre ne ti vigyázzatok sintérek,mert sokáig akarok élni!!!
Nessy
@magyarbakancs: nem a túlzott sófogyasztásra gondoltam. Sok évtizede már, hogy a cardiális problémák miatt sószegény kaját eszem.
Viszont akkoriban napi 1 liter folyadék volt engedélyezve, mára változott a medicina, igyak meg 2 litert. Ettől szenvedek igazán.
Na, mindegy, ezt akarják a zemberek!
magyarbakancs
2 liter folyadék úgy értendő,hogy leves,tea,kávé ,víz összessége.
Nessy
@magyarbakancs: Tudom, a liter is úgy volt. De hát, tudod, "munkadarab nem pofázik" mondta egy fogorvos anno, gyökérkezelés közben a paciensnek.
eszegfu
Ha "eléggé megváltozik a kenyér", akkor az a gyanum, hogy az ára is!:(
eszegfu
@Nessy: 9:08 Nekem fogalmam sincs, hogy a településünkön lévő albán pékség mennyi sót rak a kenyérbe, de bizony ehetetlenül sótlan, iztelen... mint ahogy a kelt tésztából készült finom pékáru is, mert bizony az édes pékáruba is kell tenni sót, mert ez hozza ki a sütemények izeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.