A korábban becsültnél sokkal nagyobb veszteség érhette a magyar államot a letelepedésikötvény-program kamatai miatt. A kormány a mai napig tagadja, hogy hazánk rosszul járt volna a kötvényüzlettel. Személyesen Orbán Viktor miniszterelnök és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, de a kormánypártok több prominens tagja is úgy nyilatkozott korábban, hogy hazánk csak nyert a letelepedési programmal. A valóság azonban mást mutat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s tegyük hozzá, hogy a legfontosabb veszteségi tényezővel nem is számoltak: a 300ezer EUR-ból, igen nagy "költségek jöttek le", mértékadó számítások szerint nem több mint 220-240ezer. Viszont a kamatokat és a visszafizetést a 300-ra kell fizetnünk
Hellcat
Az ország kárára beengedtek boldog boldogtalant csak azért, hogy a rogán és a haverok meggazdagodjanak. Lehet tapsikolni fidesznyikek...
karma1
Es meg nincsenek a legaljan. A fo problema majd akkor lesz, ha jovore el kell kezdeni az elso kotvenyeket visszafizetni kamatostol, hozamostol.
Aki erre nem szamitott, az rettenetesen sotet bunko, es nem valo a kezebe a penzugyek intezese.
Nem kell mar a magyaroknak rettegniuk az ujonnan Magyarorszagon atvandorolni akaro menekultektol, eleg lesz abbol a 18 ezer mar kotvennyel rendelkezo , esetleg potencialis terroristabol csak 5-10 embernek osszefognia, es akar a Parlamentet is felrobbanthatjak a benne ulokkel. Nekik akkor mar semmi sem lesz draga, es eddigre mar jol bedolgozhattak magukat nyugaton, Magyarorszagra pedig barmikor visszasetalhatnak, mert nincsenek roluk semmilyen nyilvantartasi adatok, szoval nem kell ide polgarhaboru, eleg lesz az a jopar terrorcselekmeny, ami fog tortenni. Ez egyenesen lathato mar regota, ezert van az, hogy rendre el-eltunedeznek hosszabb idore a kulonbozo politikusok, altalaban keleti iranyba. Persze, Moszkvabol is indul repulo Del-Amerikaba, Ausztraliaba, meg ide is, csakhogy itt elegge meg lesznek a magyar politikusok ugraltatva, - ezt meg nem tudjak.
Hat, sracok, nemsokara eljon az elso 430 kotvenyes kovetelese... Addigra jo lenne, ha valamennyit osszekapartok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.