Tegnap a „kelet-közép-európai és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti találkozójának gálavacsoráján” szédítette az embereket Kövér László házelnök, aki szokásához híven mosolyogva, derűs kedéllyel dicsérte a magyar egészségügyet. Nem vicc, Kövér László a kórházi fertőzések, a halálozási rekord, az eddig működő járványügy szétverésének országában tényleg olyanokról beszélt, hogy „kiemelkedő Magyarország teljesítménye az orvosképzésben, a gyógyszergyártásban, a járványügyi ellátásban, vagy a természeti kincsként kezelt gyógyvizeink használatában, ésa magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre”. Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is. A 2011-ben elfogadott új alaptörvény például a huszonegyedik századi kérdésekre is tekintettel megteremtette az emberi test védelmének kereteit, bioetikai alapjait.”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ha ez a "köteles" házmester kiállíttat az én nevemre is az ő ápolásával egyenértékű, VIP kiszolgálást biztosító (kivételező) engedélyt, akkor majd nekem is más lesz a magyar egészségügyről a véleményem!
Addig fogja be a pofáját!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@quadrocopter: ..ha a ß@rt felteszik al lekvárok mellé,marad az ß@r,akkor is
ha lekvárnak érzi magát! Lassan az egész polc ß@rosüvegek-
kel van tele!
quadrocopter
Talán ezt kéne ismertetni azzal a primitív, idióta és kellően buta Kövérrel:

"Félt, hogy elvérzik Győrben a balesetin, így elvezetett Ausztriába inkább..."
papa.49
Miért csodálkoztok a pápaialkanász csak hozta a szokott formáját!!!
Nessy
Most fejtette ki Balogh tiszteletes és a sleppje, hogy több pénzt adnak a sürgősségi ellátásra, ergo nem lehet vele probléma. Ennyit Onodi Szúcs "szakértelméről" is.
Fentről nézve minden nagyon szép, lentről nézve, nagyon tré, éneklik a Sas kabaréban.
papa.49
@Nessy: Csak egyetlen évre cserélnének velünk helyet az EÜ ellátásban, majd megtudnák pontosan azt amit így is tudnak csak nem akarják tudni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.