Vujity Tvrtko minden kommentár nélkül posztolta ki a facebookjára az amerikai elnöktől kapott friss, dedikált fotóját. A gondterhelthajóskapitány-nézéssel lefotózott Donald Trump azt írta a fotójára, hogy imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért, ahová a volt TV2-s leszerződött. Na de miért szorul rá az imákra az önmagát legendásan jól menedzselő, jelenleg éppen az Egyesült Államokban időző tévériporter? Ostrom alatt áll? Híres haditudósítói múltját tekintve ez sem lenne meglepetés. Egy tegnapi fb-élőzésében annyit mondott, hogy nem akar belemenni abba miért küldözget neki dedikált fotókat az amerikai elnök. Vujityról már Trump hatalomra kerülése óta tudni, hogy jó viszont ápol a Fehér Házzal, de a sajtóosztályukkal feltétlenül, hiszen még az elnöki beiktatásra is szerzett meghívót.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tök cziki, a Genyó majd kifeszült, hogy legalább egy oldalon említsék Trumpli lábszagával, majd ott pattogott körülötte,mint a zergefing, a szarul sikerült felsőfogsorú protkójával, erre Vujity bemutattahogy neki mekkora respektje a Genyóval szemben!
Égés-égés, hol vannak a katasztrófások?
Nessy
Ha szerezne egy dedikált képet Orbánnak, biztos Lovagkeresztet kapna jutalmul.
Clavigo
Ezt a csuti Bumburnyákot meg sem hívták a beiktatásra...sem.:) :) Hallatlan..
Jozefina
Ez Amerika! Ekkora faszságokra is van idelyük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.