Sorra veszik ki a tavalyi osztalékot közpénzekből hízó cégeikből Orbánék. Gánt Kő és Tőzeg Kft (az Orbán-család tulajdona): 730 millió Ft osztalék. Egy év alatt 40%-kal több árbevétel, és négyszeres profitnövekedés! Rákay Philip és üzlettársai: 166 millió Ft osztalék. Négyszeresére nőtt árbevétel és majdnem hétszeres profitnövekedés. Hopp, gyorsan hazavitték mind! Duna Aszfalt (Szijj László, Mészáros Lőrinc üzlettársa tulajdona): 7,5 milliárd (!) Ft kivett osztalék. Negyedére zuhant árbevétel mellett ötször nagyobb profitráta! Piacon egyik sem élne meg. Ez mind-mind a nyugat-európai és magyar adófizetők pénzéből válik épp magánvagyonná. ÉRZIK, HOGY EZ AZ UTOLSÓ ÉVÜK.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Temesse el ezeket a pénz, hogy levegőt se kapjanak!
A rák, vagy az ebola számoljon rájuk!
Mocskos harácsoló szarháziak!
szep napot
Bofogni rofogni lehet. Ameg az ellenzeknek nincs egy korrekt miniszterelnok jeloltje addig Viktor 2/3-al nyerni fog. Ameg ilyen Vona, Botka, Gyurcsany a felhozatal Viktor csak egy kavet ker. Sokszor az az erzesem, hogy az ellenzeki partok nem is igazan akarnak kormanyozni; csak keruljenek a parlamentbe es dol a le.
dodóka
Dehogy érzik, hogy ez az utolsó évük. Van még vagy húsz - harminc vissza nekik, aztán kaput, de ágyban párnák között ,mint Sztálin, Tito, Kim Dzsong Il, Kim Ir Szen, meg a többi faszkalap. Nem fogják akasztófán, vagy börtönben végezni, az biztos, pedig de kúrvára megérdemelnék ! Ez a bírka nép 2018-ban meg utána is megválassza ezeket a mocskos gazembereket kétharmaddal, vagy háromnegyeddel. Mert megérdemeljük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.