Az Index terjedelmes oknyomozó cikkében számol be a miniszterelnök baráti körének banánköztársaságokat megszégyenítő gazdagodásairól, de elsősorban nem a hétről-hétre kiderülő, az ingerküszöbünket már át sem lépő lopásokról, gyanús vagyonokról szól a cikk, hanem sokkal inkább arról, hogyan működik, és főleg kik üzemeltetik a gyorsan növekvő üzleti hálót? A cikk szerint “tévedés lenne Mészáros Lőrincet pusztán Orbán Viktor miniszterelnök két lábon járó pénztárcájaként vagy aláírógépeként beállítani”, Mészáros önállóan szervez, és tárgyal is. Fel is épített egy jókora céghálót. A felcsúti gázszerelő személyiségére is fény derül; Mészárost a cikkben egy jó dumájú kissé trágár falusi vadászhoz hasonlították nem pedig egy milliárdos pénzemberhez. Kiderül, hogy Mészáros mindenből bevásárol, de ő inkább csak vesz, nem pedig üzemeltet. Azt másra bízza. És akkor el is jutottunk ahhoz a 11 emberhez (Mészárossal együtt 12), akik a felszínen tartják a végtelenül terjedelmes céghálót. A...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Akár hogy is csűrik csavarják a dolgot,akkor is mindenki aki nem megvezetett szerencsétlen,látja,hogy Mészáros Lőrinc csak azóta ilyen " rátermett,mindenhez értő" jó munkásember,mióta a a gyerekkori barátja Magyarország miniszterelnöke lett.Azért ne nézzenek már bennünket hülyének.cirka 50 éves koráig a gázszerelésen kívül semmihez sem értett,egy középosztálybeli egyszerű gázszerelő volt.7 év alatt kinőtte a saját agykapacitását,vagy az ufók adtak neki még + észt,de zseni lett belőle. Nincs a világon olyan ember aki becsületes munkával,bár milyen vállalkozással is,annyi pénzt szerzett volna mint Ő. Teljesen mindegy hány ember van még a háta mögött.Az Ő nevével fémjelzett cégek vitték fel a 100 leggazdagabb Magyar első tízbe való kerülésébe.Már nem tudnám megmondani pontosan,hogy mennyi pénzt keresett egy év alatt,de arra emlékszem,hogy a napi egy millió simán kijött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.