Magyarország elkötelezett a Kínával folytatott együttműködés ügyében, és motorja kíván lenni a Kína és a kelet-közép-európai térség egészségügyi együttműködésének - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a kelet-közép-európai országok és Kína egészségügyi minisztereinek hétfői budapesti szakmai konferenciáján.

(Forrás: 168 óra)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A hanyatló nyugat nem hiszem, hogy kér a példaértékű magyar egészségügyből. Zsóti, te nagyon hülye. Áruld el már mit szívsz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
Viszont jól ki@szunk a kínaiakkal... A mi kormányunk lesz a motorja. Szegény kínaiak, nem fognak tudni annyit tankolni, mint amit ez a motor fogyaszt.
papa.49
Semmilyen zsóti, kenetteljes majom, a szülőanyáddal éljél nemi életet ha szerinted jó a magyar egészségügy, legfeljebb nektek a VIP. ellátásban, a többi meg példátlanul szar!!!
Nessy
Mi van? Pártunk és kormányunk nagyjai mind napszúrást kaptak? Jó lesz vigyázni az extrém sugárzással!
Egyre extrémebb baromságokat hordanak össze az egészségügyről!
Sötét szoba, hideg vizes borogatás a fejre, sok folyadék, szükség szerint fejfájás csillapító. Ettől talán rendbe jönnek.
coni
"Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is"

Szerintem téved hacsak nem a demográfiai feszültség (túl sok az idős ember az aktív keresőkhöz képest) kezelésére gondolt
Nessy
@coni: Riasztó, negatív "példaértékű"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél