Szinte hihetetlen, hogy a fideszesek miféle alternatív világban élnek. Erről árulkodik Kövér László nyilatkozata is. A másik lehetőség, hogy pontosan tudják, hogy a kimondott szavaik a fölöttük lévő plafont is könnyedén leomlaszthatják, kommunikációs szempontból mégis ezt a taktikát követik. Tegnap a „kelet-közép-európai és Kína egészségügyi minisztereinek budapesti találkozójának gálavacsoráján” Kövér László házelnök, egekig magasztalta a magyar egészségügyet. A házelnök a kórházi fertőzések, a halálozási rekord, az eddig működő járványügy szétverésének országában tényleg olyanokról beszélt, hogy „kiemelkedő Magyarország teljesítménye az orvosképzésben, a gyógyszergyártásban, a járványügyi ellátásban, vagy a természeti kincsként kezelt gyógyvizeink használatában, és a magyar egészségügy képes világszínvonalú teljesítményre”. Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is. A 2011-ben...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is..."
Elfelejtette hozzátenni: rückwerzben!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Kövér valóban azt bírta mondani az MTI tudósítása szerint, hogy „Magyarország 2010 óta nagy lépéseket tett meg az egészségügy területén is..."
Elfelejtette hozzátenni: rückwerzben!!!
RonaGyuri
esetében a kettő nem zárja ki egymást!
CsipkeRózsa
Összebeszéltek Semjén Zsolttal, ott voltak mindketten, ugyanúgy dicsérték az egészségügyet.
dr. prédikátor
Nincs mit hozzátenni a köteles egy faszkalap geci!!!
Pálinkafőző Rézüst
Figyelem,figyelem, az idővágányon tolatás történik...
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Egy rádiót hallgatunk :-))
Eladott Ország
Magyarországon emberek tízezrei halnak meg azért, mert szétlopták az uniós forrásokat, mert pofátlanul, embertelenül alulfinanszírozzák az egészségügyi ellátást, mert árokba rugdossák a Fidesz számára politikai értelemben haszontalan elesetteket? El nem vitatva az európai terrorveszély helyén kezelésének fontosságát (és nem a hőbörgést, pánikkeltést, jajveszékelést, fröcsögést és ökölrázást értem ez alatt), mikor zavarta legutóbb a kormányzás helyett nettó kommunikációs hadviselésből élő elvtelen maffiakormányt, hogy Magyarországon egy év alatt százszor, ezerszer több ember hal meg ártatlanul és mind olyanok, akiknek a halála elkerülhető lett volna, ha ezek a gátlástalanok nem a famíliájukat és a haverjaikat tömnék pénzzel, hanem azt tennék, ami a dolguk? Miközben szerencsére Magyarországon nulla, azaz nulla ember halt meg terrortámadásban (maradjon ez így), kisvárosnyi ember hullik el azért, mert megfagy a fűtetlen lakásában, mert belefullad a saját ürülékébe, vagy mert bakteriális kórházi fertőzés végez vele a 21. században. Ezeket az embereket már semmitől nem kell megvédeni, a családbarát nemzeti kormány gondoskodik róluk. Ezekkel az emberekkel nem lehet kampányolni, nem lehet velük riogatni, nem lehet politikai túlélésileg mutogatni őket.
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: Becsszóra, tudtam hogy valami ilyesmit reagálsz... :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.