A Miniszterelnökség hétfői közleményében azt írja, hogy a Mondok József izsáki fideszes polgármesternek vissza kell fizetnie a "Vadászház építése" megnevezésű fejlesztésre felvett 35 millió forintos támogatást. Megállapították ugyanis a nyilvánvalót, hogy az ebből az összegből épült vadászházat "szabálytalanul, magáncélra használják, az ingatlant túlnyomóan Mondok József és ismeretségi köre veszi igénybe".

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez vajon miért nem bűncselekmény? Csak nem "azé"?
nezelodo
Visszafizeti a rabló az okozott kárt! Bezzeg ha bűncselekmény előkészülete lett volna csak, talán kap tíz év letöltendőt!
CsipkeRózsa
Ez a 35 millió csak a támogatás összege, fizesse ki azt az összeget is, amit az önkormányzat pénzéből vett el erre a célra. Remélem, a 35 millió Ft-ot a saját pénzéből fizeti ki, nem pedig az önkormányzatéból.

A szörp-házat építtetett polgármester is kövesse ezt a visszafizetési módszert.
Na, és a többi kiskirály is járjon el így. A saját utakat építő polgármesterek, kormányzati kinevezettek kövesség a példát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.