Őszentsége “rákos daganatnak” nevezte a korrupciót – ami viszont a Fidesz legfőbb politikája. Mert a magyar ember elfogadta és magáénak tudta Lánczi András útmutatását, amely szerint – mint emlékezhetünk – „amit korrupciónak neveznek, az a Fidesz legfőbb politikája”, továbbá a korrupció „nemzeti ügy”, s most ebbe a szép, komoly, tartalmas és örök időre szóló tanításba gyalogolt bele teljes érzéketlenséggel a pápa, amikor a korrupciót (corruzione – Machiavelli a corruzionét a kormányzás romlásával azonosítja) a tanítóhivatal feje egyenesen istenkáromlásnak (bestemmia), rákos daganatnak (cancro) nevezte, amely elpusztítja az életünket, s amely ellen közös fellépésre van szükség. A pápa azt is mondta, hogy a bűn megbocsátható, a korrupció nem, ugyanis a bűnös él a bocsánatkérés lehetőségével, a korrupt soha, minthogy úgy érzi: nincs miért bocsánatot kérnie. A korrupciót (mintha csak Magyar Bálint könyvét olvasta volna) azonosítja a maffiával, amelyet „szörnyű társadalmi mételynek”...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A semmilyenzsóti katolikus, vagy csak egyszerüen pedofil kócsag ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Beteg a Zsóti, a métely befogta egészen. Most meg keni másokra. Szerintem hagyjuk egyedül!
human
Tudtommal azért még ilyet nem állított Semjén Zsolt. Ettől függetlenül a KDNP nem az igaz keresztények ártja, hanem inkább azoké akik többet járnak kocsmába, mint templomba.
karma1
Hat tomjenzsotinak muszaj igy megnyilatkoznia, kulonben kiderulne, hogy amit csinal a magyar kormany fo politikai iranyvonalkent, az nem mas, mint a corruzione,...:o))))
dr. prédikátor
@volvós: tegnap 22.00 ra A tömjén zsóti egy pedofil köcsög!!!
simmering73
Zsóti! Meglásd a pokolban végzed. Én szóltam.
Lepényleső
...tehát van bőr,ami mindent kibír? (mert márkája Praktovinil)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.