Az LMP korábbi társelnöke, Schiffer András volt az Echo TV Heti mérleg című műsorának vendége. "Ha hiszünk a jogállamban [...], el kellene azt fogadni, hogy amíg létezik egy Alaptörvény, és benne van a védelemhez való jog - nem csak magyar állampolgároknak [..], addig a védelem egy alapvető jog. " Végül: ne az alapján ítéljünk meg ügyvédeket, kit védenek (emlékezetes, Schiffer 2007-ben polgári jogi perben a jelenlegi kormányfő védelmét látta el). "Ha hiszünk abban, hogy Magyarországon működik a jogállam, abba kellene hagyni azt, hogy a bíróságok ítéleteit - anélkül, hogy bárki elolvasta volna azokat - különböző irányból szanaszét szedik, a bírákat, ügyészeket fenyegetik - és az ügyvédeket is békén kéne hagyni. " 10/10 - tökéletes, nincs mit hozzátenni.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
siffer te geci!!! Miért nem húúúúúzol már el a picsába???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na nézd már!
Nem csak a Nyugatifény blog Schiffer nagynénjét meginterjúvoló szint létezik?!
Zeta
Gratulálok az ellenzékiséghez!
Ezekszerint minden rendben van. Minden ügyészi munka tökéletes, csak eppen a bíróságok 1400 feljelentésből alig néhányat tudtak tárgyalásig vinni
Mikor ül már be a fideszhez?
Equus
reb Schiffer ügyesen védte a lelki prostitúciót. Az ügyvéd azt védi, aki őt meg tudja fizetni. Oszt ennyi. Az ügyvédi munkadíjak a társadalmi jövedelmek egyfajta újraosztási formái. A sok pénzt lopott zsivány a legjobb ügyvédeket tudja magának megvenni a lopott pénzéből. A legjobb ügyvéd meg szemrebbenés nélkül gazdagodik a mások vérén, verejtékén szerzett pénzből.
relatív
Nézem, olvasom ezt a díszes magyar elitet, és nem csodálkozom, hogy ilyen regnáló ilyen sokáig a felszínt birtokolja - minden érdem nélkül.

A nagy hangzatos médiumokban megjelenő vélemények egyértelműen bizonyítják azt a részrehajlást, mely annyira jellemzi a mellveregetőket állásfoglalásaikban...

Jelesül, hogy minden jó ami őket igazolja, támogatja, míg a másoknak kedvezők bizony nem jó döntések !

Ezen vélemények megjelenése kapcsán a másként állásfoglaló véleményekre aztán kígyót-békát hordanak össze, mintha csak a saját véleményük lenne az egyetlen, igaz állásfoglalás.
karma1
@Béla333: Ha jol emlekszem, akkor Schiffer nagynenje MAGATOL jott elo, es MAGATOL mondta azt, hiogy szegyelli, hogy ugyanazt a nevet viselik, nem a Nyugati Feny puposkodott a riporte'rt.
Ha pedig minden olyan szepen folydogalna ugyvedi berkekben, ahogy azt Schiffer elkepzeli, akkor mar nem is volna semmi baj sem a vilagon.
De ez nem igy van.
Nagyon is jellemzo, hogy futyiszeseket minden moral alatti ugyvedek vedenek, akik viszont az ellenzek oldalan allnak es ellenzekieket vedenek, azokat a fide$$ rendszer szisztematikusan izelgeti...
Azert nekem az eddigi vendeglista eleg beszedes,... Es mar a Momentumosok sem lognak ki a sorbol: hiszen ok azok, akik - Fekete-Gyor - kijelentette, hogy nem akarjak orbant megdonteni... ergo: nekik is ott a helyuk a mehszaros tv-ben, oszt jonapot.
Most kulonben miert is kellett Schiffernek megnyilatkoznia ezen a szennycsatornan?
dr. prédikátor
siffer te geci!!! Miért nem húúúúúzol már el a picsába???
Béla333
A DK-sok sz@rdobálása megmutatja, hogy miért nem lehet velük semmiféle érdemi összefogás, de még párbeszéd sem!
A Fideszes fanatikusokat idéző szellemi és erkölcsi szint ami süt belőlük!
Nyilván ezért nem is akarják a Fideszt eltakarítani, minden cselekedetük ebbe az irányba mutat!
Szétvernek mindenféle ellenzéki összefogás csíráját is, Orbánt fenyegetik lecsukással, csak éppen a bizonyítékot nem találják, stb, stb!
Remélem egyedül indulva be se kerülnek a Parlamentbe, csak mérgezik a közéletet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.