Régi színművészetis osztályáról posztolt képet Liptai Claudia, kétszer is.

Liptai Claudia két fotót is közzé tett közösségi oldalán volt színművészetis osztályáról. Az egyik 20 évvel ezelőtt, a másik pedig napjainkban készült, a szereplők majdnem ugyanazok. Az osztály tagjai ma már elismert színészek, műsorvezetők lettek.

A felső sorában balról jobbra Csőre Gábor, Balázsovits Edit, Bozsó Péter, majd Dányi Krisztián, Fesztbaum Béla és Lázár Balázs, ülve pedig Liptai Claudia, Juhász Réka, Cseke Katinka, Nagy-Németh Borbála és Karácsonyi Zoltán.

Időutazás. 20 éve végeztünk a Színház és Filmművészeti Egyetemen. Tele álmokkal, reményekkel, kíváncsisággal. Imádtam az osztályom és a mai napon is térdcsapkodósan nevettünk a régi és új történeteinken. Szerencsés vagyok, hogy úgy öleltük meg egymást a végén, hogy bárcsak minden héten megismétlődne ez. Pindroch Csabi és Hegedűs D. Géza igazoltan voltak távol.

- írta Liptai a kép mellé.

Facebook/Liptai Claudia

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Már akkor túl volt a SZOMSZÉDOKON...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
( amúgy meg csak a szám jár. ) Nem csaltam meg soha.
durbincs
@qxy: a nyertes , helyes válasz magánál
durbincs
@qxy: mennyi kell ,kiflis-zacskónyi??pici nagy? járkálgatok, majd viszek tűt..
qxy
@durbincs: Na elárulom a lényeget.
Sajnos olyan buta vagyok, hogy beszélek álmomban. Na most , a nejem , Mária. Nem tudnám el viselni azt a gyanús nézést, szembesítést, rágalmazást ami reggel érheti a kis ártatlan lelkemet.
durbincs
@qxy: de nem padon alszik kint az utcán? Mária mama meg megszokta,reggel magára néz és már tudja:.tea vagy kávé? akarhat e az ember ennél többet?/max barna cukrot/
qxy
@durbincs: ez így igaz. Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél