Régi színművészetis osztályáról posztolt képet Liptai Claudia, kétszer is.

Liptai Claudia két fotót is közzé tett közösségi oldalán volt színművészetis osztályáról. Az egyik 20 évvel ezelőtt, a másik pedig napjainkban készült, a szereplők majdnem ugyanazok. Az osztály tagjai ma már elismert színészek, műsorvezetők lettek.

A felső sorában balról jobbra Csőre Gábor, Balázsovits Edit, Bozsó Péter, majd Dányi Krisztián, Fesztbaum Béla és Lázár Balázs, ülve pedig Liptai Claudia, Juhász Réka, Cseke Katinka, Nagy-Németh Borbála és Karácsonyi Zoltán.

Időutazás. 20 éve végeztünk a Színház és Filmművészeti Egyetemen. Tele álmokkal, reményekkel, kíváncsisággal. Imádtam az osztályom és a mai napon is térdcsapkodósan nevettünk a régi és új történeteinken. Szerencsés vagyok, hogy úgy öleltük meg egymást a végén, hogy bárcsak minden héten megismétlődne ez. Pindroch Csabi és Hegedűs D. Géza igazoltan voltak távol.

- írta Liptai a kép mellé.

Facebook/Liptai Claudia

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Már akkor túl volt a SZOMSZÉDOKON...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TASzSz
Már akkor túl volt a SZOMSZÉDOKON...
r2d2
@volvós: Zsírban sül a jó kolbász...
qxy
@TASzSz: @r2d2: Bárcsak rajtam is túl lenne Na meg hentes is vagyok kolbászilag, " mehet a töltő."
qxy
@r2d2: Hatvan évesen azért van egy kis rutinom. " mibe mit kell tenni " Na meg az ilyeneket azaszonynemtudja.
karma1
A kurva eletbe! Miert van az, hogy a csapbol se viz folyik, hanem liptai claudia, sarki kata, loarcu timike, szabo zsofi, meg az osszes riherongy, sose-dolgozott celeb...
Hat micsoda ujsagiras az, ahol egy cikket szannak annak, hogy palvin barbi spagettit piszkal ki a foga kozul???
Tetves vezetok, akik ezert oriasi penzeket szakitanak le valahonnan...
qxy
@karma1: Tudod, nekem is tele vana tököm vele de sajnos meg néztem, Igen. Ez kell az embereknek Mert ez érdekli őket. ez kell nekik. csak néznek ki a fejből, bambán és egyszer csak úgy tesznek mintha figyelnének is .és ha meg kérded mit néz, nem tudja. Sötétűlnek be az emberek. Minap is meg kérdeztem egy klikket akik nagyon szeretik azéjjelnappalbudapesttettet Mert az a leg jobb . Voltak vagy hatan. és beszóltam.- Mi is annak a faszinak a neve aki úgy be van tetkózva? és meg kúrta a sogór nőjét? Nem tudták a nevét. - Pedig egy olyan volt benne és nézik, és azt sem tudják mit néznek. Na ezeknek kell és ez a nép.Most is írtam, hogy kellene 45 szem zöld dió ( a dió páleszhoz) Meg kérdezték, azt honnan lehet beszerezni. ??? .- mondtam, bazzeg a cseresznyefán ne keresd.
karma1
@qxy: Na most bennem is csak a zolddio maradt meg,...:o)))) Nekem van diofam, kuldjek? Csak nem most, mert eppen tel van. mar csak erett diok vannak a fa alatt...:o)))
(Ez azert eleg szomoru,...:o((((
qxy
@karma1: Itt ahol lakom, nincs dió. el fagyott minden dió. és zöld dió kellett volna ( amibe mele megy a gombostű) mert az jó a pálinkába és nem tudom beszerezni. Soknak írtam a facén aki otthon volt hozzanak de eddig semmi. de nagyon kellene.
karma1
@qxy: Mondom, hogy most nem megy, mert mar kesz a szaraz termes, de tudom, milyen kell a zolddio-likorbe: (Egeszen zsenge, zold. )
Majd priviben megirod, hogy hova kuldjem, oszt jonapot, majd evidenciaban tartok, nem gond. Ingyen van...:o))
r2d2
@qxy: ENYJE BEJNYE! Az asszonyt meg kell becsülni!
TASzSz
@qxy:
-Miért lógatod az orrod komám?..
-Válni akar az asszony..
-Huúú vazze de mijéémán?..
-Megtalálta a bakancslistám..
-Nahh vazze osz mi volt benne amié válni akar..?
-A huga meg nővére..
-Huúú vazze..dehülyevagy...mond hogy viccből írtad részegen..
-Kivót pipálva vazze...
qxy
@r2d2: "az, az meg van az meg van """" de amaz is. meg emez is.
qxy
( amúgy meg csak a szám jár. ) Nem csaltam meg soha.
qxy
@durbincs: Na elárulom a lényeget.
Sajnos olyan buta vagyok, hogy beszélek álmomban. Na most , a nejem , Mária. Nem tudnám el viselni azt a gyanús nézést, szembesítést, rágalmazást ami reggel érheti a kis ártatlan lelkemet.
qxy
@durbincs: ez így igaz. Köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.