Ki tudja, mit szeretne egy nagy beteg ember, néha még önmaga sem, egyik pillanatban így gondolja, a másikban úgy. Az a családi dráma is így kezdődhetett, amely durván kettétépte a magyar sztár baráti-, családi körét.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ilyen esetekbol is latni, hogy mekkora a sajto ereje, amikor egy bizonyos hirt , vagy eppen hazugsagot, alhirt kozol...

Itt peldaul csak megpengetett egy fel szoval elejtett vadat Eniko ellen, megpedig azt, hogy "ivassal kapcsolatos problemai vannak" - vagyis azt probaljak meg elultetni a fejekben, hogy alkoholista.
Es senki nem fogja szegenyt megvedeni, csak a hozza igen kozel allok tudjak, hogy nem az, viszont mindenki erre a hirre fog gondolni, ha majd Eniko neve ujra felkerul a hirekbe.
Gusztustalan, manipulativ, hazug a sajtonk, alsagos a Facebook - most mar tulnotte magat azon, hogy csak egy kozossegi oldal legyen - sajnos, mar sokkal tobb problemat okoz, mint oromet, vagy fair informaciot.
Mindenki szegyellje magat,. aki egy beteg ember allapotabol elonyt kovacsol, es ugy all a kerdeshez, hogy kozben egy ember egesz eletmuvet rombolja le.
Ez legeloszor is arra a "rajongora" vonatkozik, aki fontoskodik valaki masnak az oldalan.
Eniko nem ezt erdemli, minden gondolata es tette Istvan korul forog, es az o gyogyulasaert tesz mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.