Szerinte másképp is lehet összefogást kovácsolni, ám a magyarok erre képtelenek. „Örüljünk a kétharmadnak, becsüljük meg, ennyi van. Ennél nagyobb összefogás Magyarországon nem lesz” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetségének csütörtöki nyilvános ülésén részt vevő vállalatvezetőknek. „Az én filozófiám szerint az összefogás erő kérdése: ha van erő, van összefogás” – mondta. Másképp is lehet összefogást kovácsolni – például a skandinávoknál –, ám a magyarok erre szerinte képtelenek. „Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy. Itt mindenki okos, mindenki tudja, mindenkinek van jobb ötlete” – mondta. Népszava 2007. július 27.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbánnak igaza van. Nála valóban okosabb mindenki. Szerencsére. Ha viszont fél ázsiai származéknak is érzi magát, nem zárkózom el az ellen, hogy a barátjánál, az azeri gauleiternél menedékjogot kérjen és végleg letelepedjen ott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@durbincs: A haza az a hely, ahol az állam minden erejét arra fordítja, hogy a haza szülöttjeit itt letelepedőket, függetlenül politikai hovatartozásától. Ez az ország több éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, több millióan egyik napról a másikra.
Lehet statisztikázni, mellé beszélni, naponta ordítani, kiplakátolni, hogy hazánk" egy sikeres büszke ország" közben meg milliók hagyják el az országot.
Perwool
jav: "A haza az a hely, ahol az állam minden erejét arra fordítja, hogy a haza szülöttjeit itt letelepedőket, függetlenül politikai hovatartozásától" mindenben támogassa!
Perwool
@qxy: Oké, hogy onnét jöttünk, de annak már bő 1000 éve, nehogy már az vágja ezt az orcámba, akinek a népe csak a XV. század környékén keveredett errefelé!
Kár, hogy anno nem voltak ilyen "államfiúnk", mint Orbán, akik megakadályozták volna a gazdasági menekültek érkezését, akkor Őorbánsága most valahol Gudzsarát államban éldegélne.
qxy
@Perwool: Nagyon el van titkolva hogy honnan is jöttünk. Nagyon el szeretnék titkolni. De ez más téma. Csak annyi, hogy a Szerb piramis 2000 évvel régebbi mint az Egyiptomi és milyen írás jelek vannak benne? ??? Igen, és nem véletlen hogy azok tudják meg fejteni ezeket az üzeneteket akik értik a régi Magyar róvás írást. Igen, ez titok. meg sok más is.
nevemnick
@kokopelli: csak ez egyiken van kerékpár azonosító tábla, azt meg nem fogadják el... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.