Jogi úton támadják meg a Lungo Drom hétvégi küldöttgyűlésének döntését, amivel Farkas Flóriánt újra elnöknek választották.

  Az ATV-bena Lungo Drom zalai elnöke, Vajda László beszélt arról, hogy

nem is a szervezet tagjai szavaztak Farkas Flórián mellett. Őket éppen azért nem hívták meg, mert felismerték volna az idegeneket.

Azt mondta, hogy azért nem szólaltak fel ellene, mert Orbán tanácsadója a voksokért állást, vagy biztos megélhetését ígért. Vajda szerint furcsa, hogy bár ellenszavazat sem volt, az újraválasztott elnök elmenekült a helyszínről.

A zalai elnök azt is elárulta, hogy Farkas Flórián megüzente neki, hogy addig nem nyugszik, amíg őt és többi ellenlábasát börtönbe nem juttatja. Szerinte azonban a cigányság bizalma már megrendült a Lungo Dromban és Farkas Flóriánban is, erre a Fidesz is rá fog jönni, mert a cigányság szavazatait nem fogja tudni Farkas biztosítani.

A zalai Lungo Drom elnöke szerint nem is a szervezet tagjai szavazták meg Farkas Flóriánt

(Fotó: Máthé Zoltán/MTI)

A kormányfő korábban nyilvánvalóvá tette, a Fidesz addig tart ki Farkas mellett, amíg a Lungo Drom megválasztja elnöknek. A botrányokról Orbán Viktor azt mondta, a cigány közösség eldönti, mit gondol erről, “mi pedig elfogadjuk az ő véleményüket”. - írja a 24.hu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.