Hiába remélté a fideszes és KDNP-s honatyák, illetve anyák, hogy az egész évi fáradhatatlan sorosozás,simicskázás, csicskázás no, meg az ország szédületes fejlődésére rámutató öninterpellációk súlyos szellemi megterhelése után végre kipihenhetik magukat. Orbán Viktor már nagyon nehezen viseli, hogy országszerte a "loptok", "visszavesszük" és a "leváltjuk" kifejezések kíséretében kell szembesülnie saját arcmásával. Így, hát nincs mese: hiába nem jött össze a szükséges kétharmados többség múlt szerdán, a kampányidőszakon kívüli plakátolást betiltó "Lex Csicskát" muszáj légkalapáccsal is keresztül verni az Országgyűlésen. A 24.hu úgy tudja, az összes kormánypárti képviselőt SMS-ben értesítették, hogy a június 23-ára Kövér László által összetrombitált rendkívüli ülésen fejvesztés terhe mellett meg kell jelenniük a Házban. A szólásszabadságot durván korlátozó javaslatot szerdán még egységesen szavazta e az ellenzék, így egyetlen szavazat híján, de nem volt meg az elfogadáshoz szükséges...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Egy pillanatig sem tagadtam! SOt! Eppen azert csodalkoztam botka kirekeszto magatartasan.
De tovabb megyek: orban is pont ebbol az alombol kerult ki, mint ahogy az osszes jelenlegi politikus Kadar emloin nevelkedett, ha ez a kepzavar nem zavar teged...:o)))(Mar minthogy KISZ titkar es besugo volt az mszp elodjenel.)
Es akkor valahol igazad van, mert tulajdonkeppen senki es semmi nem valtozik, csak a sz@rt csomagoljak egyre cifrabb papirba...:o(((

(Latom, te sem sertodtel meg - mert nem is azert irtam, amit irtam...:o))))
Béla333
@karma1: 12.24
Néha egészen hasonlóan látod a dolgokat mint én!
Már "csak" a megoldást kellene közös nevezőre hozni!
karma1
@Béla333: Belus, az a baj, hogy nekem sincs egy friss otletem, de nekem legalabb van ra mentsegem: nem otthon elek, nem erzem kozelrol hogy milyen is ennek a szornyu orban-agymenesnek a hatasa. (Hosszu tavon tudom, mert a baratokkal, csaladdal tartom a napi kapcsolatot, ok azert elmondjak, mi merre hany meter, de nekem nem ez tolti ki a napjaimat, vagyis nem torom az agyamat a megoldason.)
Ezen torjek a fejuket a nagyokosok, akik ezert veszik fel a sulyos penzeket, vagy ha meg nem, mert meg nincsenek a Parlamentben, akkor meg azert tortessenek elo egy jo otlettel, mert nem csak a hazajukat segitik ezzel, hanem a sajat karrierjuket is epitik vele.
Ha lesz valami jo otletem, hidd el, bedobom.
En csak azt latom, hogy az elet mashol ezerszer egyszerubb, kisebb raforditassal, es boldog emberek elnek egy egyszeru demokraciaban. Pedig bajok itt is vannak, csak itt MEGOLDJAK oket tevolegesen, nem pedig szajkarateval, de foleg nem a "vizet predikal es bort iszik" modszerrel, sokkal alacsonyabb es kevesebb szamu adoval, komoly szocialis haloval, kiemelten jo oktatassal, megbecsult egeszseguggyel.
Nem igaz, hogy a magyart egy olyan Patyomkin faluba kell bezarni, mint amit ez az idiota vizional es nekunk nem kell putyin...
archive
@Eladott Ország: Reméljük nem csak a szeme előtt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.