A KDNP-nek nem tetszik, hogy a szocialisták miniszterelnök-jelöltje visszavonta az MSZP korábbi javaslatát a plakáttörvény módosítására, mert az a Fidesznek kedvezett volna.

A kisebbik kormánypárt szerint az MSZP még a saját javaslatait is visszavonja, ha azt a Fidesz-KDNP pártszövetség támogatja.

A Kereszténydemokrata Néppárt így reagált kedden arra, hogy az MSZP-s Nyakó István sajtótájékoztatón közölte: Botka László miniszterelnök-jelölt egyértelművé tette a párt országos választási bizottságának ülésén, hogy az MSZP nem adhat be olyan törvényjavaslatot az Országgyűlésnek, amely a Fidesz érdekében is állhat, amelyet a Fidesz is megszavazhatna és arra utasította a pártot, hogy vonja vissza korábbi javaslatát.

A KDNP szerint nem az a kérdés tehát, hogy egy vélemény helyes vagy helytelen-e, hanem az, hogy a politikai ellenfél mit szól hozzá.

Egy olyan párt akarja vezetni az országot, amelyik néhány szavazat megszerzésének reményében még saját magával is szembemegy? – tette fel a kérdést a kisebbik kormánypárt.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Kovács Tamás)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Csak nem magukra maradnak a köcsögök újra ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A kdnp, harraggal az élen akkor pampogjon hitelesen, ha nem orbán farvizén úszik be a parlamentbe. Önállóan még csak mérni sem tudnák jelenlétöket. Hiteltelen, korrupt, hazug banda!!??
Nessy
A KDNP nevű virtuális pártnál ez nehezen lenne elképzelhetó. Az a pár tag csak meg találja a székét a parlamentbe, Legfeljebb segítenek nekik a Fidesztől kapott tagok, hogy meg legyen a frakciójuk, és el ismételhessék a Fidesz szövegét,meg a dohányért.
namihami
@Nessy: Pont ez jutott nekem is eszembe.
Van ilyen párt, hogy KDNP? És mióta? Vagy ez csak egy szimpla kifizetőhely? És mennyi a visszaosztási százalék a Big Brother irányába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.