Wáberer György, a Waberer’s International Zrt.-t alapítója azt tervezi, hogy felmondja volt cégével a névhasználati szerződést.

Wáberer György már tavaly eladta részesedését a Waberer’s International Zrt.-ben, most arra készül, hogy névhasználati szerződést is felmondja.

Az alapító 2016 közepén a Mid Europa Partnersnek adta el cégét,  azóta az ingatlanokkal foglalkozik. A Mid Europa viszont emeli a tétet,  és tőzsdére viszi a céget.

A Financial Times szerint a tőzsdei bevezetés árazása alapján körülbelül 364 millió euró körüli piaci kapitalizációja lesz a cégnek. Hogy milyen néven, azt még nem tudni, mert Wáberer György keddi bejelentése szerint a cégnév használatának jogát az erről szóló szerződés lejártakor, azaz 2018 nyarán felmondja.

A csoport márkaneve védjegyszerződés hatálya alá tartozik, amelynek alapján használati jogát a csoport nem biztos, hogy a jövőben is meg tudja tartani.

– áll a részvényeseknek szóló tájékoztatóban.

Napi.hu, Financial Times

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mi van?
Lehet, hogy a Lőrinc vette meg ezt is. Olyan vicces volt, amikor Orbán átadta a Weberer üdülőjét, és majdnem elfújta a szél a MINDENHATÓ PAPIRJÁT, ami olvasgatni szándékozott, aztán saját kútfejéből nyomta a sódert.

Lásd:
.
"""""Orbán Viktor nosztalgiázott és üdülőt adott át a Balatonnál
www.origo.hu/itthon/20150528-orban-viktor-extraprofit-waberer.html
.
Orbán Viktor elismerte, hogy van min változtatni a hazai logisztikai szabályozásban. A miniszterelnök a Waberer's üdülőjének megnyitóján beszélt csütörtökön délelőtt. A cég a saját alkalmazottai számára vett üdülőt Balatonvilágoson.
Wáberer György szerint különleges volt ez a megnyitó, mert eddig csak a céges eredmények feletti hencegés miatt tartottak sajtótájékoztatókat, ennyivel nőtt a bevétel, annyival a dolgozók száma. Most viszont a munkavállalók kerültek a középpontba. A Waberer's 5700 alkalmazottjából négyezren sofőrök.
MÁR A LÁTSZATRA SEM ADNAK!!!
volvós
...és vajon mi lesz a 4 ezer ROMÀN soförrel ???
Megy a Mèszáros Kft-be ???
F_Viktor
@tudode: Koztudott, hogy sok fityeszes politikus reszvenyese a cegnek. Gyuri ba' sem veletlenul lett me. megbizott.
Tavozasa korulmenye is homalyos, hiszen elotte egy evvel meg nemzetkozi buszjarat businessrol almodozott.
Ez a nevhasznalati szerzodes felmondasa egy visyzavagas leheg reszerol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.