Mégsem nyújtanak be javaslatot plakátügyben, hogy a látszatát is elkerüljék a paktumnak. Belföld 0 inShare A Fidesznek nagyon fontos, hogy elfogadják a Simicska és a Jobbik ellen kitalált új plakáttörvényt. Ezért MSZP-sekkel kezdtek egyeztetni, és már körvonalazódott is egy megállapodás a két párt között. Ám Botka Lászlónak nagyon nem tetszett a formálódó alku, így kedden közbelépett, hogy elkerüljék a látszatát is mindenféle kollaborációnak a Fidesszel. Az Index szerint az MSZP miniszterelnök-jelöltje kitette a kampánycsapatból Molnár Zsoltot, a Nemzetbiztonsági bizottság elnökét és Baja Ferenc egykori minisztert is. Eközben Nyakó István sajtófőnök bejelentette: az MSZP mégsem nyújt be javaslatot a plakáttörvényhez.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes, Genyóékat piszkosul zavarja az ellen-plakátkampány, ezért inkább bedobtak volna egy akadályt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Helyes, Genyóékat piszkosul zavarja az ellen-plakátkampány, ezért inkább bedobtak volna egy akadályt!
Béla333
Őszintén szólva egyre inkább szimpatikussá válik Botka! A napokban éppen Molnárt és Baját kifogásoltam a szűk "elit" listájában, erreföl kiteszik őket!
Gyurcsánnyal nem akar semmiféle szövetséget - ez is szimpatikus!
Ha az elszántsága kitart a választásokig, mielőtt kicsinálná a párttagság, akkor van esélye az MSZP-nek, különben mehetnek a süllyesztőbe!
bencemacska
"Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke a sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az országos választási bizottság ülésén döntöttek a kommunikációs iroda felállításáról, amelyet Kerényi György kommunikációs igazgató vezet. Ő dönt az MSZP központi szerveinek kommunikációjáról - ismertette. Nyakó István elmondta, felállították a párt országos kampányigazgatóságát, amelynek tagja Botka László mellett Molnár Gyula pártelnök, Tóbiás József kampányfőnök, Kerényi György kommunikációs igazgató és Ruff Bálint, a miniszterelnök-jelölt politikai főtanácsadója. Molnár Zsoltot és Baja Ferencet Nyakó sem említette a kampánystáb tagjai között."
Fél hétre várták a Hír TV-be Molnár Gyulát, helyette megjelent Nyakó István!
Cefi
Botka pontosan annyira hiteles, mont a csutivarangy. Oszt' jónapot.
Cefi
@Béla333: Vedd le a lovaknak készült szemellenzőt. Botka a csutivarangy embere.
papa.49
A Juhász is most ássa el magát 500 méter mélyen innentől hiteltelen amit a tonyo ellen oberkodik!!!
Cefi
@Mirabilis: Nálad a nap pontja. Ennyi.
Béla333
@Cefi: 21.53
Lehet hogy így van!
De ugyanezt lehet olvasni mindenkiről: A Jobbikról, a DK-ról, az LMP-ről, a Fodor féle Liberálisokról, a Momentumról, az Együttről!
Akkor csak én vagyok egyedül Orbán ellen?
Cefi
@Béla333: Hehe ez jó vót! Meg rajtad kívül a szavazásra jogosultak 80%-a. Tudod, a pszichológusok szerint minden negyedik ember "szellemileg rokkant". Stimmel. Meg van a fidesz-kdmp szavazótábora.
papa.49
@Cefi: Így ki is jön a 2 millás szavazóbirkák tábora!!!
Cefi
@papa.49: A matematika nem hazudik! (Csak a fideszàllatok)
papa.49
@Cefi: Ahogy mondod, a fiúknak meg állandóan bajuk van azokkal a kurva számokkal, soha semmi nem stimmel az elszámolásnál!!!
Cefi
@papa.49: Főleg ha kétszámjegyűek. Mert az nagyobb mint az IQ-uk.
papa.49
@Cefi: Én az ,,1,, gondoltam ami ismerős nekik, folyton ezt látták a bizonyítványukban is))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.