Kósa Lajos szerint azért, mert az MSZP végül nem segítette a Fideszt a plakáttörvényben, azzal a korrupció pártjára állt.

Az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintű korrupció pártjára állt, várja az oligarchák adományait, az MSZP pedig "kilóra megvehető" – jelentette ki Kósa Lajos szerdán a TV2 Mokka című műsorában.

Ezzel szemben a Fidesz meg szeretné változtatni azt a rendszert, hogy milliárdosok és spekulánsok pártokat vesznek maguknak Magyarországon – közölte a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője.

Azt mondta: nem tudja megjósolni, pénteken átmegy-e a törvény, amit egyszer már elutasított az Országgyűlés, ugyanis első alkalommal is az történt, hogy az MSZP a saját módosító csomagját szavazta le.

Felidézte, hogy miközben az összes ellenzéki párt tomboló korrupcióról beszél, kiállnak egy olyan törvény ellen, amely éppen a pártok illegális támogatását kívánja megakadályozni. Vagyis kiállnak a nyílt korrupció mellett – tette hozzá.

Példaként említette, hogy miközben az LMP 12 millió forintot fizetett 150 plakáthelyért, a Jobbik 3600 plakátot kapott 24 millió forintért. Vagyis Simicska Lajos a Jobbikor már "kilóra megvette" – mondta Kósa Lajos.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Istenkém! Nem vehet mindenki szállodaláncot, bankot, földbirtokot,Tv csatornákat, kaszinót. Ez Fidesz privilégium. Mint ahogy a törvényesített korrupció is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Te beszélsz kósa...mikor még az általános iskolai bizonyítványt is libáért vették neked,mert akkor is debil voltál!!
szép új világ
Érdekes ezt egy fideszestől és ráadásul pont Mr. 20%-tól hallani.
Nessy
Istenkém! Nem vehet mindenki szállodaláncot, bankot, földbirtokot,Tv csatornákat, kaszinót. Ez Fidesz privilégium. Mint ahogy a törvényesített korrupció is!
Jozefina
Kósától mi várható más!!! Csak mondaná melyik MSZP-st vette meg kilóra, akkor még hihető lenne, de addig nyilvánvaló hazugság, amit mond!!! De ez őt/őket nem érdekli!!! Meg a többszázezres higagyút sem!!
papa.49
Erre is van közmondás kupaklaja ,,mindenki magából indul ki,,azt hiszem ez eléggé példázza a ti erkölcstelenségeteket!!!
KisGenyo2
Teljesen igaza van és ezt már tudjuk is évtizedek óta. Semmi újat nem mondott ezzel, viszont ügyesen úgy tesz, mintha ez a többi pártra nem volna igaz. Pedig mindegyikre igaz...
KisGenyo2
Amúgy fideszes politikusoknak én is mindent legalább 3x-os áron számláznék... ;-)
colibri
Kósát meg sem hallgatom. Hiteltelen, hazug és gagyi. Szerintem, még a pártjára is szégyen, pedig a fidesst semmibe veszem.
Aki Én
A többség viszont azt a rendszert szeretné megváltoztatni, ahol a csókosok közpénzből lesznek multimilliárdosok.
Hellcat
Azok után, hogy tegnap keresztbe tettek nektek?
nezelodo
Erröl a félnótásról az a viccbeli prosti jut eszembe, aki liliommal a kezében áll kint az utcasarkon.
justhpeter
Ki a megvehető ? A magyar politikában mindenki. Az összes parlamenti képviselő, az összes pártalkalmazott. Csak az árfolyam változó. Az árfolyamban fordított a helyzet, a leghülyébb, a leggátlástalanabb éri a legtöbbet. Így került Lala is magas polcra és mégsem lekvár. Hát akkor mi ?
bakegya
Ki fog derülni HÁNYAT VESZTEK MEG...hogy mennyiért, engem meg az érdekel már de nagyon!!!
kisrigó
@colibri: Szerintem Kósát -és a hozzá hasonló nullákat- azért tartják, hogy szemrebbenés nélkül elmondanak minden pofátlan dumát, amik az embereket irritálják. Ezzel terelik el a figyelmünket a még nagyobb gaztetteikről. Elmondja a leckét, aztán jót röhögnek. Hányinger!
vonotok
Lajos ! Te oly hülye vagy , hogy mutogatni kéne. Hogy tudsz majd az unokáid szemébe nézni 10-15 év múltán???
Perwool
Milyen szar érzés már a Fidesznek, hogy már nem verhet át a törvényhozáson azt, amit csak elgondolnak
Azért ilyenkor újra megerősítést nyer bennük, hogy miért is utálják a demokráciát!
Felfoghatatlan hogy l​ehet​ valaki ennyire gátlástalan hazug. ​A​ magyar történelem legkorruptabb kormányát képviseli, és van pofája másokat korrupcióval vádolni!
A Fidesz mit Fidesz, Orbán eldönti mi a jó a magyaroknak, és az ellenzék vagy tapsol hozzá, vagy hazaáruló.
namihami
Kösz Kupak. Általad csak okosodik az ember. Ha te nem lennél, akkor biztos, hogy hülyén halnánk meg.
Kell egy ekkora igazi éceszgéber egy ilyen szegény kis országnak. Te (nem, inkább te, hiába kéne a mondatot nagy kezdőbetűvel kezdeni) vagy a fény az éjszakában.
Perwool
@namihami: Tudod miért van Németh Szilárd a Fideszbe?
Hogy Kósa okosabbnak tűnjön.
quadrocopter
Talán arról kéne egy megható mesét előadni, hogy miért is nem támogatjuk az uniós ügyészség felállítását? Sorbanállás lenne a Kozma utcai "szeretetotthon" előtt? Te pöcs!
namihami
@Perwool: Háááát tudod. Én azért azt a meccset inkább döntetlenre venném a Tippmixen.
relatív
Ezekből dől a hülyeség, és még egy lapáttal rá IS tesznek, mert nem veszik észre azt a butaságuk miatt !

Ők aztán arról nem beszélhetnek, hogy mást mennyiért lehet megvenni (!) , hiszen ők ebben élen járnak !

Az pedig, hogy ki mennyiért ad, vesz valamit csak az eladóra és a vevőre tartozik alap esetben, bármilyen viszonylatban.
Muki István ószeres
De unalmas a fofád bakker ...
10. éve bámuljuk a televízióban a záptojás fejedet és hallgatjuk a sületlen kiforgatott trükkös hüjeséget .
Pofám leszakad !!! Az mind megbax6-ja a jó k annyát aki ezekre 1 rohadt megveszekedett x et is behúzott annakidején . :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
papa.49
@Perwool: Szerintem ez még nem dőlt el vetekednek érte keményen mindketten)))))))))))
Lackó50
Lajos Lajos. Ti már csak tudjátok, hogy mibe van korrupció. Mikor majdnem minden plakáthelyen az virított, hogy ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT! annak semmilyen politikai mondanivalója nem volt. Igaz? Vagy az a baj, hogy nektek drágábban adták a plakát helyet? Most valaki olcsón lefoglalta a helyeket és nektek nem jutott valami magvas ötletre és ezért azonnal törvényt kell alkotni, hogy nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát. Ahogy vesztésre állnak, abban a pillanatban mindenki Soros bérenc, hazaáruló, terrorista migráns. Így aztán azonnal törvényt kell alkotni, hogy megfékezzék ezt az aljas társaságot. Szegény Soros nem is tudja, hogy mikor kik nyúlják le a pénzét ezek a szemét hazaáruló Magyarok. A szerencsétlen FIDESZ meg nem győz védekezni. Már a civileket is az a szemét Soros pénzeli, hogy a magyaroknak is magasabb fizetést adjanak. Ők aztán soha semmiben nem hibáznak. Minden bajnak az oka az MSZP (a kommunisták), a migránsok, élükön Sorossal. Ja és minden magyar aki nem osztja az ő elgondolásaikat, az egyenesen hazaáruló.
Sámannus
Lala Ne hozz ránk szégyent! Inkább ma ne napozz többet.
Desischado
Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű. Mr 20 %, alias kupak alajos, jobban tennéd, ha hallgatnál!
Ludmilla
kóser,gondolj arra,hogy hallgatni arany... öregapám mindig ezt mondta,ha hülyeségeket beszéltem...te is csak mosolyogj...
herczeg0210
Mikor a Simicska csicska volt a fIDESZ-nek, nem volt semmi baj. Már akkor loptak ész nélkül a fIDESZESEK, gondolj a Tisztikaszinó érdekes magán kézbe kerülésére. De azért az mégis csak vérlázító, hogy két fafejű összeveszik (Sicska meg a Diktor) és egy Ország szív miattuk!!!???
Kookas
lala akkor az mszp drágább mint a te szaros 20%od??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.