Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető beavatta a TV2 nézőit a titokba, miszerint azt javasolja Orbánnak, hogy ne utazzon haza a szavazásra. Mi lehet emögött? Nagyot ment szerda reggel Kósa Lajos a házi-tévéjük reggeli adásában. Éhgyomorra azt közölte azokkal, akik ezt az adást nézik, hogy a Fidesz nem tűri, hogy oligarchák irányítsanak egy pártot, – és nem maguk megrendszabályozásáról beszélt – tényként közölte, hogy Simicska megvette kilóra a Jobbikot, és, hogy Hadházyval is alkudozik.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Dehogynem lesz ott! Csak megzakkankant agyával most Poloniust fogja eljátszani a parlamenti függöny mogott! Lala,te! A hozzászólásodra egy jellemző megjegyzés: " Ha ha said the clown!"
silber13
Dehogynem lesz ott! Csak megzakkankant agyával most Poloniust fogja eljátszani a parlamenti függöny mogott! Lala,te! A hozzászólásodra egy jellemző megjegyzés: " Ha ha said the clown!"
Macskaszem
Kudarcos dolgokban nem vesz részt a csutfasz, és egy kudarc már megvolt ebben a témában, a második meg borítékolva van, úgyhogy inkább nyúlcipőőőő.
Pálinkás Pál
lala ,árulj el egy titkot...emberszámba vesz téged valaki???Vagy otthon is csak ösztökével etetnek???
Köb Jani
Minden párt árú:, lehet eladni, és megvásárolni, kereslet kínálat határozza az árakat, mi ebben az új? Ennyi döglött véleményt csak hírként tudnak adni!
namihami
Nem lesz ott? Hát minden függönyt aznap elvisznek a pucerájba? Nem lesz mi mögé bebújni? Vérciki!!! Akkor keresse meg a legnagyobb Kövér-zsandárt és bújjon el mögötte. Onnan talán nem fog kilógni, hiszen másképp nem, csak oldalirányban kell majd figyelnie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.