Nem lehet többé sörbiciklivel behajtani a bulinegyed nagyobb részére, mert állítólag sok volt a panasz a kapatos turistákra.

A VII. kerületi polgármester, Vattamány Zsolt rendeleti úton tiltotta ki a kerületből a beerbike-okat – tudta meg a 24.hu. A bulinegyed legtöbb pontjára így nem hajthatnak be a sörbiciklik.

A Király utca speciális eset, mert az félig a VI., félig a VII. kerülethez tartozik. De a másik kerületben is sok a panasz az általában a Városligetből induló beerbike-okra, például sokszor az út menti bozótosban végzik a dolgukat.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem utaztam a sörbringával, nem is fogok.
De az a tény, hogy egy 1.8 milliós városban lámpással se lehet üzemelő vagy bokáig érő húgy nélkül megközelíthető wc-t találni, na az azért röhej.
Nem kell berúgott sörösnek nézni azt a szerencsétlent, aki egy félreeső helyen csurrant egyet,, mert egy qrva rötyit égen-földön nem talál. 1.8 millió lakos és hova, kérdem én?
(Tudomásom szerint) a Mekik és hasonló műintézményeknek kötelező lenne ezt nyilvánossá tenni. De a gatyádat elkérik valamilyen fogyasztásért, hogy bemehess. Talán érvényt kéne szerezni a rendeletnek.
Érdekes, hogy a polginak a sörbringa szúrta a szemét, a nyilvános wc-k hiánya nem tűnt fel olyan mértékben a kerületében.
papa.49
@namihami: Van neki ,,hordozható WC. je,, és olyan is a hordozza))))))))))
bakegya
A FERTŐVEL EGYENLŐ A VII-KER MÁR-ennyi kocsma egy-rakáson a bűnözés melegágya.
Lakóközegben ennek semmi helye!!!
Jozefina
Szerintem nagyon jó ötet, már mint a sörbringa! Csak kicsit kutúráltabban kéne csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.