Bocskai Pétert különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás és hamis magánokirat felhasználásában találták bűnösnek. Szerda délután négy év letöltendőt kapott a legnagyobb nyíregyházi önkormányzati cég első számú embere – írja az mno.hu. Bocskai Pétert, a NyírVV Nonprofit Kft. vezetőjét különösen nagy vagyoni hátrányt okozó gazdasági csalás és hamis magánokirat felhasználásában találták bűnösnek. Az ítélet még nem jogerős, a döntés már így is elég nagy port kavart, hiszen a város polgármesterének bizalmasáról van szó. Sőt, Bocskai a Fidesz nagy támogatója, Orbán a 2014-es kampányban személyesen látogatott el hozzá, erről pedig felvétel is készült, amit a miniszterelnök osztott meg Facebookon. Íme a videó:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat az elmult 3 ev alatt rendesen kipofasodott, mint a kolokgolya...
Dehat igy van ez, akinek sikerul a husosfazek kozelebe kerulni, orbannak es a kormanynak dolgozni egy jolmeno (szamlazo) vallalkozassal.
szaboria1
Valahogy Orbán körül mindenki a zavarosban halászik.
bakegya
ÁFÁS SZÁMLA VAN...MINDEN VAN...saját kastély...sok ilyen nárcisztikus gyerek...kutya,macska,pénz-paripa,kés,villa olló...a magyarok miniszterelnöke orsos vicctor már hab a tortán!!!-sztálin,horthy,rákosi,orsos-tiszta sor a magyar történelem nagyjai...így nyalnak NYÍREGYHÁZÁN...DE LEHET ILYET MUTATNI AZ ORSZÁGUNK BÁRMELYIK SARKÁN IS.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.