A brit lap a Momentum Mozgalomról írt. A cikk az “új magyar, liberális párt, ami szembe száll az autokrata Orbán Viktorral” címet kapta. A szerző szerint a Momentum inspirációja Emmanuel Macron, mivel a Momentum is meg akar válni a régi politikai elittől. A cikkben felidézik, hogy a Momentum Mozgalom az olimpiaellenes népszavazás aláírásgyűjtésével került a köztudatba. Azóta párttá alakultak, és az új francia elnököt, Emmanuel Macront tekintik inspirációnak – bár Fekete-Győr azért leszögezte, hogy ő azért fiatalabb Macronnál. Fekete-Győr: Az MSZP-t a Fidesz pénzeli Így sem megbízni nem tud bennük, sem összefogni nem tud velük a Momentum elnöke. Szerinte Orbán nem menekülhet előle. Az Andorra elleni vereséget pedig nemzeti sporttragédiának tartja. Azt a szerző is leszögezi, hogy Magyarország nem egyenlő Franciaországgal. A cikkben szó esik arról is, hogy 2014-ben a Fidesz megszerezte a kétharmados parlamenti többséget, és egy új párt számára a jövő évi választásokon való...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Fekete-Gyor szamomra akkor kiirta magat a "jo politikusok" (ha egyaltan volna ilyen kategoria) sorabol, amikor kozolte, hogy nem akarja megdonteni orbant - viszont a cikkel maximalisan egyet kell erteni - a helyzetert pedig sem most, sem kesobb orban nem okolhat majd senki mast, kizarolag sajat magat.
Macron valoban kivalo pelda, kovetendo is, csak eppen Fekete-Gyor elfelejti, hogy MAcron mogott a francia nep all azzal a mentalitassal, amivel, omogotte meg a magyar - azzal a mentalitassal, amivel, es abban a fizikai -mentalis allapotban, amibe orban taszitotta az orszagot.
A ket nep koze sajnos nem lehet egyenlosegjelet tenni,...:o(((
karma1
@durbincs: le pen bejutott a francia parlamentbe, es ugyanugy fog viselkedni ellenzekben, mint orban viselkedett a magyar Parlamentben -_MINDENT MEGVETOZOTT, ha kellett, ha nem -, de ott mukodik a demokracia, tehat ne remenykedj.
Macron is tisztesseges megmerettetesben gyozte le le pent, akit max az apja szeret igazn, oszt jonapot...
Aki Én
Mint sokszor, a hozzászólások most is többet mondanak el, mint maga a cikk.
Egyik kedvencem:
,,Elég volt , hogy az olimpiai álmokat meghiúsította, pedig rengeteg befektetést hozjatott volna, az országimázsról már nem is beszélve."
Amíg vannak emberek, akik ennyit értettek meg ebből a történetből, akik nem látják mi megy vizes vb kapcsán, akik szerint egy népszavazás lehetősége hiúsít meg egy olimpiai lehetőséget, amíg minden felmérést figyelmen kívül hagynak, ami az olimpia ellenzőket hozza ki többségben, addig nincs remény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.