Amilyen egyszerűnek tűnt kezdetben a 71 ember halálát okozó bűnszövetkezet tagjainak büntetőpere szerdán Kecskeméten, annyi fejfájás és keserűség maradt utána abban, aki jelen volt a vádirat ismertetésén. A vádlottak bűnössége alaposan bizonyítottnak tűnik, azt a kételyt viszont nem sikerült eloszlatni, hogy nem minden tettes került bíróság elé. A magyar állam sem tett meg talán mindent a tragédia megakadályozásáért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mert a mi kormányunk keresztényi alapokon áll! Nem akarta megállítani az autót, hogy azok hamarabb Ausztriába érjenek. Hogy közben megfulladtak? Hát pechjük volt.
nezelodo
Nekem a történet kapcsán az ugrott be, amikor a II. világháború alatt az "emberbarát SzU hadserege" tétlenül megvárta a varsói gettó lázadóinak a volt szövetségesük általi lemészárlását. Ha ez esetben itthon tudomást szereztek a szolgálatok a dologról, vajon miért csukták be a szemüket?
Nessy
Mert a mi kormányunk keresztényi alapokon áll! Nem akarta megállítani az autót, hogy azok hamarabb Ausztriába érjenek. Hogy közben megfulladtak? Hát pechjük volt.
karma1
Nem is fogjak elismerni a felelosseguket, orulnek, hogy 71 ember ugyevel mar nem kell foglalkozniuk...
Nem kell bevezetni Magyarorszagon hivatalosan tenni semmit sem a nyugdijproblema megoldasaert, eppen eleg az, hogyha a nyugdijasoknak nem adnak eleg penzt, ha olyan korhazakba utaljak be oket, ahol elobb-utobb valami fertozesben ugyis meghalnak...
Eleg, ha ennek a retegnek nem nyujtanak segito kezet , a menedekkeroknek nem adnak etelt, vizet, gyogyszert,.- a problema maris csokken...
Cinikus, szemet banda, egy konnyet sem fogok utanuk elmorzsolni, ha eltunnek a tortenelem sullyesztojeben...
Jozefina
Felháborító a vádirat, hogy a magyar állam (TEK, Fő rendőr, stb...) felelősségét nem firtatja. Ha időben közbeléptek volna (erre meg volt minden lehetőségük) akkor ez a tragédia nincs. De nem tették. Vajon miért? Valahol, valakinek döntenie kellett erről! Szerintem a németeknek tök igazuk van ez ügyben.
bakegya
ORBÁNIBAN MINDEN JOGOS-LE VAN PAPIROZVA-JELENTETTE KI A NEMZET VŐJE
ha hatvannal repesztesz anyuországban akkor a bokor alól ugranak ki , nem hogy megállítsanak,de meg is bünteTESSENEK-0 tolarencia-
VAGY PL...felcsutka környék- én megállok de csakkk pisálni-egy perc se telik bele,a fenekembe néz két puskás ember-de még az ülés alá is benéznek!
Mocskos egy országban élünk.
papa.49
Szerintem pedig akik forgalomba helyezték az autókat, azoknak fel kellett volna tűnni a sűrűsége az üzleteknek...A másik mit tesznek a ,,rendvédelmi,, szervek nem ellenőrizték a Szerbiából belépő járműveket, se a határon se az országban ,,mélységi,, ellenőrzés keretében!!!
Még egy senki ne higgye, hogy a magyar szervek vezetésében ez nem volt tudott, biztosan tudtak róla csak a megfelelő baksisért éppen szemet hunytak felette!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.