Frenreisz Károly a Skorpió zenekarral játszott volna a visegrádi Visegrock Fesztiválon, ám a zenész a színpadon állva jelezte, nem tud fellépni.

Frenreisz Károly és a Skorpió a visegrádi Visegrock Fesztivál sztárfellépője lett volna. A zenész azonban jelezte, nem tudja vállalni a koncertet, írja a Bors.

Frenreisz Károly és a zenekar egy emberként vonult fel a színpadra, ahol Karesz bejelentette, hogy rosszul érzi magát, gyenge, nincs olyan állapotban, hogy képes legyen végigjátszani a koncertet.  A Skorpió már az előttük játszó zenekar koncertje közben megérkezett, ettek-ittak, beszélgettek, Karesz már akkor sem érezte jól magát. Mondták neki a többiek, hogy pihenjen a kezdésig, de sajnos nem lett jobban.

– tudta meg a Bors az egyik szemtanútól. 

A lap úgy tudja, a Kossuth-díjas rocker 40 fokos láza miatt kénytelen volt az ügyeletes orvos segítségét kérni, aki el is látta, Karesz állapota azonban nem javult.

A közönség megértő volt, a szervezők rockdiszkóval kárpótolták őket. A Bors szerint a rosszullét oka megfázás vagy vírus lehetett.

Bors

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.