Nem szokásunk viccet közölni, de akadnak kivételes pillanatok , amikor a pesti humor nagyot alkot, néha persze “csak újrahasznosít”, de ahhoz is kell egy szemlélet. Ezzel a gondolattal Orbán Viktor is egyetérthet, Ő tudja csak, mennyire nagy dolog az újrahasznosítás, legyen szó akár szemétről, akár eszméről.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szent Péter ajtót nyit, ott áll viktor.
-Mit keresek én itt? Még nagyon fiatal vagyok ahhoz, hogy eléd kerüljek.
Szt Péter:
-Ja fiam. A meghozott új adóid és törvényeid száma szerint, te már vagy 100 éves vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Eladott Ország: Na én is írok egy viccet átköltve.
Az Amerikai, a Japán, A magyar sebész dicsexik. ki mit ért el.
.- Amerikai..- Nekem volt egy festő akinek a vonat levágta a kezét, vissza varrtam és jobb képeket festett mint azelőtt.
a Japán. Nekem, volt egy öttusázó, akinek a lábát vágta le a metró , vissza vartam és azóta nem egyszer volt világbajnok.
Magyar. Az semmi . .Eccer éjszaka kihívtak egy vonat szerencsétlenséghez. A vonat elütötte a parasztot lovastól. Na fogtam egy nagy ruhás kosarat és a sötétben, mindent bele lapátoltam.Na reggel fel borítottam mindent a műtő asztalra, csak úgy folyt le a vér a bél, meg minden. Látom itt egy nagy lófasz, meredten . volt vagy 170 centi. Na, rá varrtam a két kezet, a két lábat és láss csodát, ma ő a miniszterünk.
justhpeter
Áder, Kövér, Orbán hajókázik a tengeren. A csónak léket kap és elsüllyed.
Ki menekül meg ?
... ?
Az ország !
qxy
@justhpeter: Na meg nem is tudnak meg fulladni mer a " szar fenn marad a vízen"
papa.49
@qxy: Majd ütjük a fejüket az evezőkkel))))))))))
Perwool
Orbán, Merkel, és II. Erzsébet királynő a pokolban van.
Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba. Tudni szeretné, hogy mi történt az országban a távozása óta.
Beszél is két percet, leteszi a kagylót - az ördög közli vele, hogy a számla két millió euró lesz - Merkel szó nélkül kifizeti.
Az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy telefonálhasson haza. Beszél is öt percet - az ördög átad neki egy öt millió fontról szóló számlát, a királynő szó nélkül kifizeti.

Orbánnak is kedve támad telefonálni ; beszél is fél órát - az ördög átadja a számlát, 25 Ft-ról.
Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra miért ilyen olcsó a hívás.
Mire az ördög:
- Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, rabló ÁFÁ-val, bután gerjesztett inflációval, visszavágott szociális ellátásokkal, felesleges 20 000 közszolgával, csipsz adó
telefon adóval, bankkártya adóval, újabb és újabb adókkal, a büntetésre utazó rendőrökkel - hatóságokkal, az újabb és újabb megszorítással, a politikusok vég nélküli
hülyeségeivel, hazugságaival, a korrupcióval, a pártos igazságszolgáltatással, a média korlátozásával, a felső-oktatás korlátozásával, az országból elvándorló rengeteg magyarral…
Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol."

Márpedig, a pokolból - pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.
papa.49
@Perwool: Hát ez kurva jó))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.