Amíg az ország legtehetősebbjei hajlandók Mészáros Lőrinc oldalán menetelni, addig nincs menekvés a rendszerből. Kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselékre telik. Kis ország vagyunk, nekünk csak egy elitre telik. Azért jelentkezem Királyhegyi Pál mondásával és annak parafrázisával, hogy már a szöveg elején összekeverhessem a csőcseléket és az elitet. Méghozzá azért, mert azt állítom: a fehér galléros csőcselék kora köszöntött be Magyarországon. A posztmodern látványvilágnak, a valóságon túli politikának köszönhető, hogy általános társadalmi megbecsültségnek örvendhetnek társadalmunk legelvetemültebb árulói. Ez már nem az az időszak, amikor egykor munkaszolgálatos zsidókat önfeledten rugdosó honfitársaink aztán már ávós maskarában tépkedtek elégedetten körmöket. Itt már nem kell bepiszkolnia a kezét annak, aki elég könyörtelen, cinikus és hitetlen ahhoz, hogy saját jólétét válassza a közösség igazsága helyett. Itt ugyanis már elmostak minden erkölcsi, morális...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy ketseg se ferjen ahhoz, hogy milyen huseges emberei vannak orbannak, a COF azzal buszkelkedhet, hogy a 6 fo tokig nyugdijas lakosu Nagygec is elkuldte az o kepviseloit az elso sorokba, sot, az idos . faradt nyugdijasoknak egy szep transzparens hordozasara meg van erejuk...
Hiaba, a magyar nagyon jol erzi magat, csak mindig legyen egy nyalhato hatso fertaly a kozelben...(A nagy kep jobb oldalan a MOR feliratu tabla alatt olvashato Nagygec egy nemzetiszinu transzparensen...)
De ki a franc az a Kovacs Sandor, hogy Fulposdaroc, Geberjen es Porcsalma is mego"rul erte???
RonaGyuri
legtöbbjük esetében az elit szó használata blaszfémia! =))
tudode
Havas elmehetne jósnak.
.
Miért is?
1989-ben a Napkelte c. műsorban mondta a topi Orbánnak, hogy EZ A FIATALEMBER VESZTÉBE ROHAN!!!
.
Nézzük csak! Nagyon tanulságos!
Kinn, padon-Orbán Viktor (1989.09.23.)
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=213s
.
Rohangat, rohangat, de vele együtt az ország is, mint FEHÉRGALLÉROS, ILLIBERÁLIS ÁLLAMOT BARKÁCSOLÓ politikai kalandorral (finoman szólva), magából kifordulva a PÉNZ ÉS A HATALOMTÓL MEGRÉSZERŰLVE!
Nessy
Megérdemeljük? megérdemeljük! Ezt akarják a zemberek! Ebben a nyomorúságos világban a nyugdíjasok nem kis része egy tízezer forintos Bözsi utalványért Istenhez könyörög Orbánért! A világtól távol eső, kis településen, ahova csak a királyi média hangja ér el, elhiszi, amit hall, hiszen nem tud másról.A fiatalok, akik értelmesek, gondolkoznak, fogják a bőröndjüket, és elmennek, néha nem is a pénzért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.