Az MSZP-s képviselő szerint abban nincs meglepő, hogy a kórházak gondokkal küzdenek Kedden robbant a hír, miszerint a Jahn Ferenc kórház ápolói inkább az IKEA-ba mennek dolgozni, mert az jobban fizet. Az intézmény tagadta az információkat, mondván nem volt tömeges felmondás, csak a jelenleg is zajló felújítások miatt vannak kevesebben. Erre tett rá még egy lapáttal az egészségügyi államtitkár, aki szerint logikus a nyári felújítás, mert a betegek egy része ilyenkor nyaral. Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyűlési képviselő csütörtökön tollat fogott és nyílt levélben kérte Dr. Ralovich Zsoltot, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet főigazgatóját, hogy tisztázza a helyzetet. A politikus nyílt levelét alább változtatás nélkül közöljük. Nyílt levél Dr. Ralovich Zsolt, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet főigazgatójának .

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivancsian varom a valaszat a foigazgato urnak.
Kunhalminak kulon egy piros pont: teszi a dolgat...:o)
Erdekes lesz majd hallgatni nemethszili migrancsolasat az uggyel kapcsolatban, mert masra ugysem kepes...
szaboria1
@karma1: Tippelek nem igazán fog válaszolni. Ez az ember már pedig rég leszerepelt a Kistarcsai Kórház vezetésével is. De mit várunk egy fidesz bérenctől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.