Ezt állítja a bűnbakká lett történész, aki Schmidt helyett is bocsánatot kért. Rég belátta, hogy tévedett a Dózsa-Pruck plakátháborúban, de nem hallgattak rá, és nyilatkozni sem engedték. Nagyon sajnálja, hogy annak idején tévesen azonosította az ‘56-os óriásplakáton szereplő „pesti srácot” az idáig Schmidt Mária közalapítványában dolgozó, most bűnbakká tett hadtörténész. Ő már régen belátta a hibáját, erről azonban nem nyilatkozhatott. Horváth Miklós szerint Schmidt Mária saját kollégáit is félrevezette, most pedig megpróbálja áthárítani az erkölcsi felelősséget. A nyilvános prédául dobott hadtörténész Schmidt Mária helyett is bocsánatot kér a szintén meghurcolt Pruck Pál családjától.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egyik plakát-ügy margójára

Árulkodó mondatok a Kancsi Mancsi féle történész mentalitásról

Plakát ügy plakát ügy hátán. Már majd azt mondom, hogy a plakát-ügyek országa lettünk. Kétség kívül a parlamentben folyó csata (na jó fizikailag a médiában folyik) lehet a maghatározó. Azonban most nem erről van szó, bár egy fontos tanulságát nem árt észrevenni. Nevezetesen, hogy túl azon, hogy lényegében részletes feltáró vallomást tesznek arról a korrupcióról, amit évek óta művelnek, arról is árulkodik, hogy bármikor a maguk kedvére alakítják a törvényeket!
Hasonlóan karakteres feltáró vallomást tett a halszagú 60éves ünnep egyik megtérni igyekvő báránya. Mint ismert elég nagy visszhangot kapott a ki van az „az ismeretlen, lánglelkű hős” plakáton. A Terror-lady csapatában – állítólag vezető szerepet – játszó történész, akire az egészet utólag rákenni látszik, számol be a dolgokról: „ő azonosította a plakáton látható fiút Dózsa Lászlóként. Mint mondja, amikor Dózsa jelentkezett, nem gondolta, hogy lenne oka kételkedni a szavaiban, és nem hallott az egész Pruck-vonalról sem, arról, hogy egy korábbi kiadványban is már az ő neve szerepelt a képaláírásban. Amikor azonban a Pruck-család utólag jelentkezett, azonnal belátta, hogy valóban a gyerek Pruck Pál szerepel a képen.”!
Tetszik érteni:
egyfelől; nem gondolta, hogy kételkedni lenne oka, ergo náluk fel sem merül annak lehetősége, hogy ahogy annyi más ez is bemondásra megy,
másrészt; mint a kép szakértője nem is hallott a Pruck vonalról, ami elképesztő, hiszem az eredeti Life magazinos megjelenésnél is ez a név szerepelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.