Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Újpest-Központ között járműhiba miatt – közölte a BKK péntek reggel 8 órakor.

Az Index munkatársa a szerelvényen volt, amikor az elromlott a Nyugati pályaudvarnál. A metró nagyjából 10-12 percig állt az állomáson zárt ajtókkal. Eközben nem történt semmi azon kívül, hogy a metró vezetője a hangosbemondókban 6-8-szor elnézést kért.

A zsúfolt kocsiban feszült hangulat volt, többen fideszezni, mészároslőrincezni kezdtek és az index munkatársa azt is hallotta, amikor valaki arról beszélt, hogy „Bezzeg stadion, az van, de ezt a metrót nem tudják megcsinálni”.

Két metrókocsiból végül úgy jutottak ki az utasok, hogy két izmosabb férfi szétfeszítette az ajtót, holott ezt a biztonsági vezérlő elvileg nem is tehetné lehetővé. A vezető végül végigment a kocsin, és mechanikusan kinyitott a többi ajtót. A szerelvény azóta is az állomáson áll, ahol lenn több tízméteres sor várja, hogy feljusson a felszínre.

A BKK tájékoztatása szerint a metró helyett Újpest Központ és a Nagyvárad tér között végig metrópótló közlekedik. Hogy miért van szükség ilyen hosszú szakaszon pótlásra, az nem derül ki.

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gerike87
Ezek után mi lesz Paks 2-vel? Hányszor fog elfüstünI?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gerike87
Ezek után mi lesz Paks 2-vel? Hányszor fog elfüstünI?
papa.49
@gerike87: Csak egyszer velünk együtt!!!
Sziszifusz
Tarlós István, Orbán Viktor Budapest utálata miatt, képtelen a helyzet kezelésére.
Megoldhatatlan helyzetbe került , ezért lemondásának nyilvános felajánlásával, üzenhetne főnökének: "ez így tovább nem mehet".
Clavigo
@gerike87: Mi csak egyszer fogjuk látni...:) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.